2777
2789
عنوان

منتظرا ی بچه بیاییییییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم من ناراحت نباش  من همه چیم میگه نرمال مشکلمم همین  ببین عزیزم هر روز سیاهدونه ...

فدات بشم مهربون ، منم مثل شما مشکل ندارم همسرمم آز داده مشکلی نیست ، 

میشه بهم بگی از روز چندم و تا کی و چه جوری مصرف کنم ؟ تو چند تا تاپیک دیدم اما نمیدونم از کی تا کی و چقدر مصرف کنم 

برای ضخامت آندومتر هم لوبیا سبز میخورم ، و نشاسته توی آب سرد و گوجه ، میگن اینا خوبه 

بیاین به همدیگه از کارایی که میکنیم هم بگیم ؟ چیا میخوریم چیا نباید خورد 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
 منم 24  من ی سقط داشتم

زهره جون من برات دعا میکنم پری هم تموم بشه نماز شب خوندنی اسمتو تو قنوتم میبرم تو هم منو دعا کن

هر دعایی هم خوندی اینجا بگو بشه انگیزه ک فراموش نکنیم همو هر روز بگیم هر روز دعا کنیم انشالله ک میشه میگن با زبانی ک گناه نکرده دعا کنید

یعنی دیگران در حقتون دعا کنند

[QUOTE=149256044]من سنم خیلی بیشتر از شما هستش ، دیر اقدام کردم چون بچه نمیخواستم ، فکر نمیکردم به مشکل بخورم 😑[/QUOT

خدا رو چ دیدی دلیت جون شاید نفر بعدی تو باشی انتظار سخت اما شیرین 

انشالله ی راه خوب خدا سر راهت بزاره 

انشالله هر چه زود تر هممون خبر بارداریمونو بزاریم

فدات بشم مهربون ، منم مثل شما مشکل ندارم همسرمم آز داده مشکلی نیست ،  میشه بهم بگی از روز چندم ...

زندگیم ببین

هر روز ناشتا سیاهدونه و عسل و سیاه دونه رو وقتی میکوبی باید سریع با عسل ترکیب کنی مگر نه خطر ناک

گرمی هم عالیه