2777
2789
عنوان

در مقابل کسی که رازتونو فاش کرده چه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 60 پست
عوض اینکه باهاش برخورد کنی که چرا رفتی رازتو لو داده رفتی گفتی خواهر شوهر اومده بینتون خراب کنه ووفض ...

من بهش محترمانه گفتم فهمیدم چه کردی! اگر هر حرفی داری بیا به خودم بگو منم به خودت پرسیدم از حرفهای پشت سر خوشم نمیاد . ولی شایدم‌نباید میگفتم . بی محلی شایدم بهتر بود . نمیدونم کارم درست بود یا نه

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
میگم باید بهش میفهموندم ک حرف دیگران رو پیشه اینو اون بردن کاره درستی نیست.و باید میفهمید ک کاری ک ک ...

پس به نطرت خوب کاری کردم ❤کاش انقدر حرف نبود تو قوم شوهر ادم نمیدونه چه کنه واقعا ... ادم طاقتش تاب میشه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس مهم نیست ؟ خوب مرسی . حالا خواهر شوهر فضولم اومد گفت چرا بهش گفتی من دلسوزی کردم و اینها به نظرت ...

همون آخری بگو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
گفتم همون روز که اون پرسید منم گفتم خودش گفته بوده بمن از اول . اونم گفت بالاخره جاری جاریه . حواستو ...

بعضی ها اینجوری از ا دم حرف می کشن بعد می رن می گن خودش گفت گفتم دیگه به جاری هیچ رازی نگو مهربون باشین حرفای روزمره  فقط تا این حد از خانواده شوهر هم پیشش هیچی نگو

من بهش محترمانه گفتم فهمیدم چه کردی! اگر هر حرفی داری بیا به خودم بگو منم به خودت پرسیدم از حرفهای پ ...

تو تجربه چنددسالم فهمیدم به جز مادر (خواهر ندارم )اونم اگه زبوتش سفت باشه هیچ کسی راز دار و محرم ادم نیست اما ادم یه جاهای کم میاره و میخاد درد دل کنه  بیخیال بهش فکر نکن عزیزم خوشبخت بشی 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
همون آخری بگو 

سلام اشرشته جون خوبی.شما انتقام رو ندیدی؟اخرین بار ک توی تاپیک گوشت گوسفند قربون بودیم یادمه شما هم بودی.ک گف دوس دارم واسمون نذری بیارن.حالا تو ذهنمه همش ببینم بردن واسش یا ن!

اوکی فدات . ادم واقعا بعضی وقتها کم میاره . مرسی از راهنماییت 

خواهش میکنم سعی کن اگه میخوای حرف از خانواده شوهر بزنی به جاریت نگی حالا من خودم میگم اما برام مهم نیست بره بگه

سلام اشرشته جون خوبی.شما انتقام رو ندیدی؟اخرین بار ک توی تاپیک گوشت گوسفند قربون بودیم یادمه شما هم ...

سلام خانمی ممنون خوبم شما خوبی چرا دو سه بار دیگه دیدمش ازش پرسیدم گفت نه نیاوردن برامون 

قربونت عزیزم ممنون. اخی بیچاره💔😣😣😣😣

گوشت میخواد ؟ کدوم شهره .  اگر میدونی بهش بگو من براش میفرستم چون پدر شوهرم قربانی کشته من گوشت گوسفند دوس ندارم مونده از عید حاجی ها تو فریزر