من یه راز را به جاریمگفتم اونم تو قوم شوهرم نشون داده که فهمیده البته نگفته مستقیم ولی نشون داده میدونه بعد خواهر شوهرماومدو بمنگفت ! دیروز جاریم زنگ زد و مارو دعوت کرد ویلاشون همه دعوت هستن . من بهش گفتم ! گفتم میدونم تو اینو فاش کردی البته با مهربونی و اینها . اونم گفت خوب این مال روراستیم بوده !!!! من گفتماگر پشت من هم حرفی زدن بیا تو هم بمنبگو و اون گفت لابد چون اونها فکر کردن تو ساده ای و من مارموز بتو گفتن که به من اعتماد نکنی منمگفتم نه فکر کنم بخاطریکه میدن ما خراب شه و خبرا پخش نشه اینو رسوندن بمن اخرشم با هم خدافظی کردیم گرم و مهربون . ولی نمیدونمکارم درست بود؟ ایا اون که یبار راز منو فاش کرد اینو به کسی نمیگه که من بهش گفتم! اون گفت نمیدونسته نباید بگه و اونها ناراحت میشن چون رازه مال شوهر من بود و همه اونها هم خودشون میدونستن ... گفت حالا که فهمیدم دیگه چیزی بهشون نمیگم . کارم غلط بود؟
ب قول گفتنی حرفی ک از ۳۳ دندون بگذره از ۳۳نفرم میگذره
رازه تموم شده . تازه همه هم میدونستن خودشون در رابطه با دوس د خ ی شوهرم قبل ازدواج من اون گفت میدونی خودت منم گفتم اره . اون مهم نیس نمیدونم خوب کردم بهش گفتم میدونم رازمو فاش کردی ؟، به نظرت به خواهر شوهرم بگه؟ اگر گفت منچی بگم 😳
آدم رازش به هیچ کس نمیگه چه برسه به جاری، تازه راز شما هم نبوده راز همسر بوده، خدایااااا کی ای ...
نه اون گفت تو میدونی شوهرت با یکی به قصد ازدواج بوده؟ منمگفتم اره این دختره همونیه که امروز هم مادرو بردن پیش دکتری که اون منشیشه شوهر منم بخاطریکه منناراحت نشم نرفته بعد شبش که خوار شوهرام میگفتن و میخندیدن اون میره و میگه من میدونم منمبازی و اونها خیلی بدشون اومد که اینم میدونه
من بهش یه رازیو گفتم و اون راز را فاش کرد خواهر شوهرمم اومدو بمنگفت پیش فلانی حرف نزن رازاتو فاش می ...
به جاری اعتماد نکن حتی اگه خواهر شوهرات بد ترین ادمای روی زمین هم باشن جاری اصلا فرد خوبی برا دوستی هم رازی نیست
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
خودت مقصری میگی راز بعد اومدی با جاریت در میون گذاشتی باجاری فقط حرف های معمولی و روزمره و ت ...
اون خودش میدونست از من پرسید . نمیدونم چرا . فک کنم خواست تو زندگی من دعوا بندازه . منم گفتم خودم میدونم و حتی میدونم اون کیه نباید میگفتم ؟ گیج شدم . باید میگفتم نه نمیدونستم
اون خودش میدونست از من پرسید . نمیدونم چرا . فک کنم خواست تو زندگی من دعوا بندازه . منم گفتم خودم می ...
همیشه وقتی یه چیزی ازت میپرسه بایه کلمه من نمیدونم خودت راحت کن نزار ازت حرف بکشه چون خواست باهرکی در اون مورد حرف بزنه اسم تو رو میکشه وسط که خودش خراب نشه و موجه به نظر برسه
خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏