2777
2789
عنوان

در مقابل کسی که رازتونو فاش کرده چه میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 60 پست
ب قول گفتنی حرفی ک از ۳۳ دندون بگذره از ۳۳نفرم میگذره

رازه تموم شده . تازه همه هم میدونستن خودشون در رابطه با دوس  د خ ی شوهرم قبل ازدواج من اون گفت میدونی خودت منم گفتم اره . اون مهم نیس نمیدونم خوب کردم بهش گفتم میدونم رازمو فاش کردی ؟، به نظرت به خواهر شوهرم بگه؟ اگر گفت من‌چی بگم 😳

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
آدم رازش به هیچ کس نمیگه چه برسه به جاری، تازه راز شما هم نبوده راز همسر بوده، خدایااااا  کی ای ...

نه اون گفت تو میدونی شوهرت با یکی به قصد ازدواج بوده؟ منم‌گفتم اره این دختره همونیه که امروز هم مادرو بردن پیش دکتری که اون منشیشه شوهر منم بخاطریکه من‌ناراحت نشم نرفته بعد شبش که خوار شوهرام میگفتن و میخندیدن اون میره و میگه من میدونم منم‌بازی و اونها خیلی بدشون اومد که اینم میدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت مقصری 

میگی راز بعد اومدی با جاریت در میون گذاشتی

باجاری فقط حرف های معمولی و روزمره و تمام

کلا نباید رازدل به کسی گفت چون امکان برملا شدن و سواستفاده کردن ازش خیلی زیاده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
من بهش یه رازیو گفتم و اون راز را فاش کرد خواهر شوهرمم اومدو بمن‌گفت پیش فلانی حرف نزن رازاتو فاش می ...

به جاری اعتماد نکن حتی اگه خواهر شوهرات بد ترین ادمای روی زمین هم باشن   جاری اصلا فرد خوبی برا دوستی هم رازی نیست 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وقتی من خودم نمیتونم راز خودمو نگه دارم و به کسی نگم از  دیگران چه توقعی هست؟ اونهم جاری من وق ...

احسنت 

و یک مساله هم هست که یک کلاغ چهل کلاغ هم میشه و حرف راست هم نمی زنن 

خدای شبنم و یاس همیشه پیش ماست 
رازه تموم شده . تازه همه هم میدونستن خودشون در رابطه با دوس  د خ ی شوهرم قبل ازدواج من اون گفت ...

بنظر من این ک علت فاش کردن رازتو از جاریت پرسیدی کار غلطی نبوده!!اون نباید راز شمارو برملا میکرد

خودت مقصری  میگی راز بعد اومدی با جاریت در میون گذاشتی باجاری فقط حرف های معمولی و روزمره و ت ...

اون خودش میدونست از من پرسید . نمیدونم چرا . فک کنم خواست تو زندگی من دعوا بندازه . منم گفتم خودم میدونم و حتی میدونم اون کیه نباید میگفتم ؟ گیج شدم . باید میگفتم نه نمیدونستم

بنظر من این ک علت فاش کردن رازتو از جاریت پرسیدی کار غلطی نبوده!!اون نباید راز شمارو برملا میکرد

پس خوب بوده . مرسی دلم اروم تر شد . حالا اگر خواهر شوهرم بگه چرا بهش گفتی شما باشی چی میگفتی

وقتی نتونستم خودم رازم رو نگه دارم والا توقعی از اون ندارم و در نتیجه کاریش ندارم🙁

اون میدونست از من پرسید تو هم میدونی منم‌گفتم اره همه خواهر وهرامم میدونن 

اون خودش میدونست از من پرسید . نمیدونم چرا . فک کنم خواست تو زندگی من دعوا بندازه . منم گفتم خودم می ...

همیشه وقتی یه چیزی ازت میپرسه بایه کلمه من نمیدونم خودت راحت کن نزار ازت حرف بکشه چون خواست باهرکی در اون مورد حرف بزنه اسم تو رو میکشه وسط که خودش خراب نشه و موجه به نظر برسه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

من اگه در مورد خانواده شوهر حرفی زده باشم بره بگه مهم نیست برام چون میگم که بره بگه اما راز زندگی خودم و نمیگم به جاری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اگه جاریت مثل خواهرتم مهربون باشه اگه صمیمی هم باشین هیچ وقت رازهاتو بهش نگو هیچ وقت اصلا به قوم شوه ...

اگر خودش میدونست چی من میگفتم‌نه من نمیدونستم از من پنهان کرده بود ؟ فک کردم بدتره