2777
2789

بچه ها من حدود یکسالی با پسری دوست بودم ولی انقدرررر اذیتم کرد و زجرم داد و اخلاق های بدی داشت ک کات کردم 

مامان بابامم اصلااا خبر نداشتن من با پسری دوستم منم قبلا دو تا خط دستم بود ک چند ماهیه مامانم یکیشو برداشته دست مامانمه 

از هممه جا بلاکش کردم چون میخاس خرم کنه برگردم پیشش . امشب ساعت ۲ زنگ زد ب اون خطی ک حالا دست مامانمه واییی صداش خیلی بلند بکد خیلی ترسیدم 😭😭

بماند ک حالا مامانم فهمید و چقدر قسم خوردم فقط بگین فردا اگه بابام پرسید کی بور نصف شبی زنگ زد چی جوابش بدیم؟؟

بابام خیییییییلی حساسه این این چیزا بفهمه منو میکشه😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این چه کاریع دوست پسر یعنی چی 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

مزاحم تلفنی، چمیدونم اشتباه، آخه پدرِ من بمن چه مردم نصف شب زنگ میزنن عجبا 🤪😂😂😂😂

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

وا بگو الارم گوشی بود..  

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بگو ساعت گوشیم بود زنگ گذاشته بودم قرص بخورم

اخه گوشی مامانم بود گوشی خودم نبود 

خط قبلی خودم بوده پسره فکر کرده دست منه هنوز😔

مامانم قرص و اینا نداره 😓

اگه گفتین کی ام؟😁😜
خودمم گفتم خوبه بگیم شماره نا اشناس  ضایع نیس؟😥

نه بابا بگو نمیدونم کی بود بعد اس داده بود گفته بود ببخشید اشتباه زنگ زدم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
اخه گوشی مامانم بود گوشی خودم نبود  خط قبلی خودم بوده پسره فکر کرده دست منه هنوز😔 مامانم قرص ...

اشتباه گرفته بودن

اگه با صلوات فرستادن به خواسته ها میرسیدیم الان مادر بزرگ من ملکه انگلیس بود.