2777
2789
عنوان

هرکی میخاد بترسه تا صبح نخوابه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست
یه دختری ک میره جنگل و طبیعت گردی با تور اما صبح یا نیمه شب گم میشه و تا الان پیداش نمیکنن

وای بسم الله الرحمن الرحیم

والا تو اینو گفتی من  ترسیدم.اسکرین  بزار روز میخونم

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا بریم بخونیم؟من ندارم☹

عه...عیب نداره شبو راحت بخاب

بخدا من انقدر ترسیدم تا الان بیدارم

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید
خودت چی فکر میکنی؟😐 من الان‌ نصفه شبی برم آیدی اینستا بسازم برم ببینم چه خبره؟ آخه درسته؟؟😕

وا من فکر کردم دارید خب😂

نام‌سا تقصیرمنه اینم؟

خسته نباشی😐

🥴😂😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
وای بسم الله الرحمن الرحیم والا تو اینو گفتی من  ترسیدم.اسکرین  بزار روز میخونم

ببین خیلی پیاما هست اخه...از کدوم برات بگم

بهتره خودت بری بخونی

ببین خیلی پیاما هست اخه...از کدوم برات بگم بهتره خودت بری بخونی

تو اصلا نمیگفتی سنگین تر بودی باجی🥴😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببینید جریان از این قرار هست که دختری بنام سها حدودا یک ماه پیش با تور میره طبیعت سمت جنگل کردکوی

صبح حدودای ۸ میره برا مسواک زدن سمت منبع اب جنگل

و تا الان پیداش نمیشه...

بدون هیچ ردی

چندسالته؟؟؟؟ چهارتا مث تو واس ی موضوع اینجوری جو بدن بسه واسه ی کشور

جو بدن؟؟ متاسفم برات عزیزم...این موضوع رو خیلیا معلوم نیست بخاطر چه عواملی رسانه ای نکردن!!!

بعد من ک دارم اعلام میکنم جو دادم؟؟

موضوع کوچیکیه همجنس خودت گم بشه؟؟