2777
2789
عنوان

کروناگرفته بودم حس بویایی ندارم

579 بازدید | 37 پست

سه ماه پیش کرونا گرفتم حالا سه ماهه حس بویایی ندارم خیلی سخته واقعا

الان تازگیا وقتی ی بویی میاد حس میکنم ی بوی خیلی افتضاح مثل آشغال مونده تو دماغم میپیچه کلا هرررربویی بیاد حتی نمیتونم غذابخورم اون بو میاد دوباره چیکارکنم ممکنه حس بویاییم داره برمیگرده؟

خیلی سخته حسرت بوب قرمه سبزی و....مونده ب دلم از ترس کرونا دکترهم نمیرم‌شما اینجوری شدین تاحالا؟

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

چه جوری کرونا گرفتی؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید روغن های تیز رو بو کنی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

رو هرکسی واقعا یه جور اثر میکنه.خیلی ها رو دیدم میگن بویاییشون برگشته خیلی ها هم بعد چندماه یه ذره فعلا برگشته

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
من حس چشاییم برگشت اما بویاییم نه خیلی بده

البته من تست ندادما خواهرم یهو‌ سرفه کرد بعد سردرد و تب و ابریزش و ... ۲ روز بعد من بدن درد چشم درد گلو درد ۱۴ روز یعد مامانم کمر درد تب سر درد شدید گلو درد فکر کنم کرونا بوده

البته من تست ندادما خواهرم یهو‌ سرفه کرد بعد سردرد و تب و ابریزش و ... ۲ روز بعد من بدن درد چشم درد ...

اره خفیف گرفتید خانواده شوهرمنم اینجوری بودن همشون یکی یکی اینجوری میشدن

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟