2777
2789
عنوان

بیاین کمک دارم دیونه میشم🙄😔😔😵

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 29 پست
پووووف بازم یه میشه گفت خاهرشوهرع من چی بگم دختر عمه های شوهرم روز خاستگاری گفتن فکر نکنی خاهر نداره ...

دختر عمه شوهر خر کیه که تو زندگیت دخالت میکنن؟؟؟؟

دلم سوخت بخدا😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعا داره بهت کمک میکنه. بیشتر در مورد نامزدت بفهم

حرف هایی که بم میزنه چیزایی نیست که زیاد عیب باشه یا چیزی بیشتر میخواد سنگ بندازه چون از همون اول هم خیلی بد تیکه می‌انداخت الان که میفهمه دادشش چقد منو دوس داره و اگه بفهمه که خواهرش چیا به من قبلا گفته بوده ریز ریز تیکه میندازه تا زهرشو بریزه😂🙄

دختر عمه شوهر خر کیه که تو زندگیت دخالت میکنن؟؟؟؟ دلم سوخت بخدا😐

بخدا دوبار همین عمه شوهرم مارو باهم دعوا انداخت

میدونی میگفتن شوهرم برع دختر عمشو بگیره اینم گفته نمیخام بیاین یکجا بریم خاستگاری عمش گفته دختر خیابونی پیدا کردی😐 با اینکه با هم دوست نبودیم فقط شوهرم اومده بود پیش بابام اشپزی یاد بگیره منو دید دیگه نرفت😂 بزور اوردشون خاستگاری عقد ک کردیم دختر عمش بعد یماه ازدواج کرد،بعد شیش ماهم رفت خونش ولی من هنو نامزد بودم همش میگفتن چقد تابلو قیافت زنانه شده رویا ولی بقران من دختر بودم اخرم رفتم برگه سلامت گرفتم الانم شب عروسی بهم گفتن منتظر بچه ایم ها حالا من ناخاسته حامله شدم تازه جلوگیری هم داشتم باز میگن خودشو چه زود چسبوند😐 قوم الظالمین که میگن اینان

بخدا دوبار همین عمه شوهرم مارو باهم دعوا انداخت میدونی میگفتن شوهرم برع دختر عمشو بگیره اینم گفته ن ...

اصلااا اصلاااا بهشون باج نده 

رفت و امد نکن

جوابشونو نده

احترامشونو نگه دار و خدایی نکرده بی ادبی نکن 

اما کم کم از زندگیت حذفشون کن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
حسوده تا ازدواج نکنه خوب نمیشه ولی ی احتمال دیگم هست شاید ی چیزی از داداشش میدونه و میفهمه ک بدرد ...

این آره ولی اینکه چرا از اولش یه حرفایی میزد که من هیچ وقت در مورد بدترین دشمنم نمیزنم  حدودا 14، 15 ساله بودیم اون موقع ها 

الانم که من دانشجوی دندونم  خودش دیپلمم نگرفته 

بخدا دوبار همین عمه شوهرم مارو باهم دعوا انداخت میدونی میگفتن شوهرم برع دختر عمشو بگیره اینم گفته ن ...

اللهم کلهم شفا براشون واقعا از حرصشون بوده 

ولی من واقعا اینو درک نمیکنم به چه دلیل با من بده و دوس نداره ما باهم باشیم من هیچ بدی نکردم بش

اصلااا اصلاااا بهشون باج نده  رفت و امد نکن جوابشونو نده احترامشونو نگه دار و خدایی نکرده بی ...

رفتو امد که فهمیدم لیاقتشو ندارن مادربزرگ همسرم فوت کرد رفتم خونشون مثل یه برده باهام رفتار کردن و خودشون نشستن منم از فرداش رفتم نشستم روی مبل موقع برگشتنم بلند شدم اومدم 

خودشونو خیلی کم میبینم اما انقد تو گوش پدرشوهرم میخونن که حتی پدرشوهرم نه پول واسه عروسی داد نه خرید وسایل شوهرم نه خونه

الان ک تموم شده ولی من سپردمشون ب خدا

اللهم کلهم شفا براشون واقعا از حرصشون بوده  ولی من واقعا اینو درک نمیکنم به چه دلیل با من بده ...

بهش محل نده عشقم تو خوب باش بذار شوهرت رفتار بد خاهرش و رفتار خوب تورو ببینه اینجوری صددرصد طرفداریتو میکنه

بقول یه بنده خدا سگ گازت بگیره گازش میگیری؟