من عروسمون گرفت گفت هیچی همون دارو ها دادن میخورد بعد خوب شد
من برای خودم ارزش قائلم آنقدر که با دستان خودم آدم های آزار دهنده را از حوالی آرامشم دور میکنم حال من خوب است نه عاشقم، نه غمگینم ،نه دلتنگم ..از شما چه پنهان این روزها جای هیچکس خالی نیست من در بی تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هدفتون از این سوال چیه ؟ هر کسی باید روشی رو به کار ببره تا خوب بشه . مثلا کسی خفیف گرفته دارو نمیخواد اصلا . بعضی سرفه ام دارن دارو میگیرن تو خونه قرنطینه ان بعضیا عفونت پیشرفته تره باید بستری بشن دوباره بستری ها هم مدت های مختلفی بستری باشن بسته به مقدار عفونت
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
والله نمیدونم آخه رفته بود خونه برادرش شهر دیگه بعد برادرش داشت اونم گرفت بود ما هم خبر نداشتیم ماهم هی میگفتم چرا نمیاد از خونه برادرش حالا نگو کرونا گرفت خودش گفت زیاد سخت نبود مریضیش
من برای خودم ارزش قائلم آنقدر که با دستان خودم آدم های آزار دهنده را از حوالی آرامشم دور میکنم حال من خوب است نه عاشقم، نه غمگینم ،نه دلتنگم ..از شما چه پنهان این روزها جای هیچکس خالی نیست من در بی تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارم
دمکرده آویشن یه قاشق چایخوری تو دو لیوان آب، بریز فلاسک بمونه دم بکشه بخور
روغن بنفشه کنجدی از عطاری گرفتیم هر شب ریختیم بینی
ویتامین سی روزی یکی
سرخ کردنی ممنوع
سردیجات ممنوع
میوه
آب سیب که ما سیب کامل خوردیم
کلم و فلفل دلمه
☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
عزیزم هدف خاصی ندارم منم کرونا گرفتم فقط میخوام از تجربیات دیگران استفاده کنم...
یه چیز بهتون بگم اصلا استرس نداشته باشید عروسمون گفت من درمان کامل کردم بعد استرس نداشتم گفت زود خوب شدم