2777
2789

من دختری هستم که حلال و حرام و محرم و نامحرمی خیلی برام مهمه و رعایت میکنم. ولی یه مشکلی که دارم نمیتونم خنده مو کنترل کنم و بعضی موقعها توی جاهایی که نامحرم هست میخوندم. حالا نه که قهقهه باشه یا با صدای بلند طوری که کل جمع متوجه بشن ولی کسی که کنار منه یا نزدیک منه ممکنه که خوشش بیاد. خب تا اینجا رو داشته باشین.

دو سال و پنج ماه درمان ارتودنسی داشتم پیش یه دکتر خیلی خوب و با تجربه. دکتر من آدمی نیست که هرزه باشه یا اهل زیاد صحبت کردن با زنها و دخترها و اهل بگو و بخند حتی با مردها. حتی وقتی من باهاش حرف میزدم یا سوالی می پرسیدم سرشو مینداخت پایین و جوابم رو میداد. منم وقتی معاینه ام میکرد یا با دندونهام کار میکرد من چشمامو می بستم چون هم خجالتیم هم اصلا دوست ندارم صورت یه مرد رو اینقدر نزدیک خودم ببینم.(اینم بگم که رفتار من هم همیشه کاملا طبیعی و عادی بود. نه خیلی تو چشمهاش خیره میشدم نه با ناز حرف میزدم نه شوخی میکردم.)

فقط بعضی موقعها یه بازی گوشیهایی ازش سر میزد. مثلا یه روز که رفته بودم اون هنوز نیومده بود منم روی یونیت بودم. وقتی اومد داخل خب مثل همه که سلام کردن منم سلام کردم اول فکر کنم نشنید بعد خودش گفت سلام و دستشو با حالت ناز کردن از زیر چونه ام رد کرد. این مال نوبت دوم یا سوم درمانه یعنی همون اوایل. خیلی بدم اومد ولی نمیدونم چرا حرفی نزدم.

این گذشت و چند ماه بعدش وقتی که معاینه و همه ی کارهام تموم شد ازش سوال داشتم وقتی جوابمو داد و داشت میگفت خداحافظ دستشو گذاشت روی بازوم نه که محکم باشه یا بازوم رو گرفته باشه نه خیلی ملایم و با سرعت طوری که من چیزی حس نکردم فقط دستشو سمت خودم دیدم. بازم بدم اومد نمیدونم که از صورتم مشخص بود یا نه چون خودشم اصلا یه جا واینمیسه تا واکنشمو ببینه. اینم گذشت.

تا دو سه نوبت مونده به آخر من خودم خارج از نوبت رفتم پیشش تا باند باطنم (به براکتی که پشت دندون نصب میشه میگن باند باطن) رو برداره چون خیلی اذیتم میکرد و بلا استفاده مونده بود پشت دندونهام. من اون روز عجله داشتم چون باید جای دیگه ای هم میرفتم به خاطر همین نمی تونستم صبر کنم یکی از یونیتها خالی بشه بعد من برم بشینمو کارمو انجام بده. به خاطر همین به محض اینکه قبول کرد من رفتم پشت سرش ، داشت با یه مریض دیگه حرف میزد حرف هاش که تموم شد من گفتم خب باند باطن رو برام بردارین. گفت تو جای خالی میبینی. گفتم نه لازم نیست ایستاده هم میشه. بعد کنارم وایساد و همزمان که به کار آموزهاش میگفت یه انبر بدین تا باند باطن این خانوم رو بردارم ، دست منو گرفت. حال منو اگه بخواین یخ کردم حتی احساس کردم دستم سِر شد. با اینکه پوست دستشو روی دستم احساس نکردم فکر کنم از روی آستین گرفته بود ولی من اینقدر حالم بد بود حتی نتونستم چیزی بفهمم یا جرات کنم به دستم توی دستش نگاه کنم. اصلا حرف زدن توی اون چند ثانیه یادم رفت انگار که از اول من لال بودم.😰

حالا من نمیدونم چرا با من این رفتارها ازش سر زد. من هرچی فکر میکنم میگم شاید مشکل از خندیدن هام بوده. آخه بعضی موقعها شوخی هایی میکرد خب منم آدمیم که به سوراخ دیوار میخندم. قاعدتاً به شوخی کردنها هم میخندم دیگه🙄 

در مورد ظاهرم هم بگم که من لباس پوشیدنم اووِر سایزه یعنی چسبان و تنگ نمی پوشم آرایش هم نمیکنم.( نمیگم اینا علامت قدیسه بودنه و اونهایی که آرایش میکنن بد هستن ولی در کل همین چیزهاست که مردها رو جذب میکنه دیگه که من ندارمشون😶) 

حالا من موندمو احساس گناهی که مثل خوره افتاده به جونم. 

همش به خودم میگم اگه نمیخندیدم و کمی جدی تر رفتار میکردم شاید این طور نمیشد.

بهم بگید من اشتباه کردم؟ کجا؟ 

شما اگه جای من بودین چی کار میکردین؟ 

ببخشیدا ولی پاراگراف اولت خیلی اعصابم رو خورد کرد 

یعنی چی بلند هم نمیخندی ولی ممکنه یکی خوشش بیاد

دیگه همه حیوون نیستن ک 

از مسائل انسانی و عادی و طبیعی ک دیگه نمیتونیم دور شیم

افراط و تفریط نکن خواهشا ک یا خودت زده میشی بعد ی مدت یا ممکنه یکی رو زده کنی با فکر

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⁦☹️⁩چقدر حساس!دکتر منم که میرفتم خیلی راحت بود باهمه مریضاش اونقدری در طول روز مریض میره و میادکه اصلا خیلی چیزا یادشون نیس و براشون عادیه شما گندش کردی

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤

متم کاملتم الان خوندم

اسلام اومده ک ارزش ها و عزت نفس ادمو ببره بالا ن اینکه هرکی هر غلطی میکنه زن ها فکر کنن حتما اینه ی کاری کردن ک باعث شده فلانی اینکارو کنه

عذاب وجدانت بیخوده

اعتماد ب نفس داشته باش

چقدر گیری ماشالا با چه چیزایی هم فکرتو درگیر میکنی مردم کم مونده لخت بگردن مثل تو احساس گناه نمیکنن خب خیلی از اقایون تو همین ایران اپن مایندن مطمعن باش اون هیچ منظوری نداشته این تویی که منظور تراشیدی

ببخشیدا ولی پاراگراف اولت خیلی اعصابم رو خورد کرد  یعنی چی بلند هم نمیخندی ولی ممکنه یکی خوشش ...

ببخشید که اعصابتون خورد شد. منم بعضی موقعها به خودم میگم زیاده روی نکن دختر. ولی از این که ببینم بعضی ها رفتارهایی ازشون سر میزنه خیلی بدم میاد.

ببخشید که اعصابتون خورد شد. منم بعضی موقعها به خودم میگم زیاده روی نکن دختر. ولی از این که ببینم بعض ...

قربونت اونا مریضن 

تو در حدی ک باید رعایت کنی رعایت کن بقیش دیگه واقعا دست من و تو نیست

شما مشکل داری نه ازین نظر که رفتارت بده ازین نظر که هنوز مردها رو نشناختی و نمیدونی بعضیهاشون چقدر عوضی ان و باید چجوری باهاشون رفتار کنی

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 

من نخندیده گاهی اینطورین!.. ربطی به گونی پوشیدن و گل و گشاد و تنگ پوشیدنم نداره.. متاسفانه هستن این ادما.. اونوقتا که به راننده اتوبوس باید بلیط میدادیم و بلیط و دستمون رو با هم می گرفتن مگه خندیده بودیم بهشون -_- هعیی

اشتباه اول، چرا وقتی کاری کرد که خوشت نیومد معترض نشدی. و یک سوال، چقد زود حالت عوض میشه؟

جواب اول، خودمم نمیدونم. چون تا اون موقع پیش نیومده بود.

منظورتو خیلی نفهمیدم!