2777
2789
عنوان

سیسمونی

203 بازدید | 29 پست

من هنوز نی می دار نشدم ولی می خوام یه چیزایی رو زودتر بگیرم که مامانم اذیت نشه. 

به نظرتان چرا رو بگیرم‌‌

چه رنگی.... که هم پسر بتونه استفاده کنه هم دختر

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه دو سال بود عروسی کرده بودم شروع کردم به گرفتن خرده ریزه ها من همشو رنگ فسفری برداشتم ولی الان بعد گذشت یازده سال هنوز تو کارتن  موندن خدایااااااااااااااااا

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

چ تاپیک خوبی

بچه ها وسایلی که قدیمی نمیشن مثل تخت کنار مادر یا تشک و این چیزاشو شماها که تجربه دارین بگین ما زودتر بخریم

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

منم مدتهاست دارم میخرم خرد خرد.والا من شیشه شیر دو سایز اونت گرفتم،سر شیشه اونت،پستونک اونت،ست ظرف غذاخوری،دندونگیر چیکو،شیر دوش دستی،ست ناخنگیر،زیرانداز تعویض ۲ تا،خشک کن چهارتا مارک کارترز،ست حوله پوپا،تب سنج،پیشبند دو مدل،

سعی کن سفید یا شیری بگیری رنگای دیگه خز میشه،زردم قشنگ و اسپرته به هر دو جنس میاد