2821
2789
عنوان

آیا من فقیرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 66 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواستی پز بدی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بنظرمن اره فقیرید خیلی هم فقیرید همه چی مالی نیست ک عزیزم شمافقرفرهنگی دارید بدترازمالیه امیدوارم فرهنگتون ثروتمند بشه

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

مرفه تویی بقیه اداتو در میارن😂 کجات فقیره اخه 

پزو_آشکار# 😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بنظرمن اره فقیرید خیلی هم فقیرید همه چی مالی نیست ک عزیزم شمافقرفرهنگی دارید بدترازمالیه امیدوارم فر ...

از کجا فهمیدی فقر فرهنگی دارم؟

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰

عزیزم فقیر ندیدی به نون شب محتاجه؟

فقیر ندیدی پول دارو درمان نداره؟

فقیر ندیدی اساساش و ریختن بیرون چون کرایه نداشته بده؟

فقیر پولش کجا بود گوشی بخره نت داشته باشه بیاد بشینه نی نی سایت پز کیف و کفش و ساعت و گوشی و طلا و خونه و ماشینشو بده🙃😑

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن   
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792