2777
2789
عنوان

فوری خانومای باردار بیاید

99 بازدید | 8 پست

من فردا باید برم  ازمایش قند دوساعته  دیابت بارداری دارم 

و صبح و ظهر قرص متفورمین میخورم 

الان فردا بعد صبحانه قرصم رو بخورم یا نه؟؟

یادم رفته از دکترم بپرسم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه اگه بخوری که میاد پایین دقیق نیست

ممنون 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
اگه ازمایشت ناشتاس نباید بخوری بنظرم. ز بزن ازمایشگاه بپرس

حالا دو باره از ازمایشگاه میپرسم

من تو بارداری اول میخوردم دکترگفت ۳روزقبلش قطع کن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من تو بارداری اول میخوردم دکترگفت ۳روزقبلش قطع کن

من چیزی نگفت بهم 

حالا دو باره از ازمایشگاه میپرسم

از همون آزمایشگاه بپرسی بهت میگن

بار اول که ناشتاس

دو ساعت بعد ناشتا هم میگیرن که تو این فاصله میپرسی ولی به نظرم نباید بخوری 

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها
از همون آزمایشگاه بپرسی بهت میگن بار اول که ناشتاس دو ساعت بعد ناشتا هم میگیرن که تو این فاصله میپ ...

ممنون