2777
2789

فرهنگیان خیلی سخت نیست فک کنم

اگه رشته خوبی انتخاب کنی نگران نباش بشین حداقل عمومیا رو بخون چون تو رتبت تاثیر داره

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
ارشد ؟؟؟ اونک درصد قبولیش خیلی زیاده البته اگ دانشگاه و رتبه علمیش برات مهم نباشه مطمئن باش راحت می ...

نه سراسری چطور بخونم قبول شم ؟؟؟بیشترشونو در حد ۴۰ میزنم 

فرهنگیان میخام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا در حد ۴۰ درصده درسارو 

بهترین کاری که الان میتونی بکنی اینه که بکوب تست های سال قبل رو بزنی، دستت میاد که کدوم مطالب مهمتره یه دوره اجمالی روی همون ها بکن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
انسانی ام عزیزم  بیشتر درسارو خوندم ولی ناامیدم تنبل شدم چیکار کنم ؟

درس‌هایی که ضریب بالا داره بخون روانشناسی را بخون بعد هم تست سال قبل حتما بزن ناامید نشو تا لحظه آخر تلاش کن

ببین تو این چند روز باقی مونده باید بیشتر تمرکزت رو کنکورهای 10 سال اخیر باشه

مخصوصا کنکورای 98 و 97 ...اینا خیلی کمکت میکنه 

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید

برای انگیزه داشتن هم 

به خودت بگو این دو هفته سرنوشتت رو مشخص میکنه، خستگی و تنبلی رو بذار واسه بعد آزمون 

چشماتو ببند تصور کن دوست داری کجا باشی سال بعد... 

ببین می ارزه دو هفته خواب و خوراکت کمتر بشه ولی مدیون خودت نشی؟ 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
نه سراسری چطور بخونم قبول شم ؟؟؟بیشترشونو در حد ۴۰ میزنم  فرهنگیان میخام

بستگی به تسلط قبلیت داره

من واسه مهندسی سراسری تهران ۹ ماه خالص خوندم از صبح ۷ تا ۲ و نیم شب

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

منم انسانیم فقط تا الان روانشناسی و اقتصاد و فلسفه و منطق رو خوندم 

هیچی نخوندم اصلا همین چند روزه شروع کردم نمیدونم چیکار کنم چی بخونم دیگه😭😭😭😭

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
چرا عزیزم دو سه تا درس مونده که نخوندم ولی اکثر تستایی که میزنم اشتباهن چیکار کنم ؟

پس اوکی هست. راز قبولی من فقط سه درس ریاضی، عربی عمومی و عربی تخصصی بود. رتبه ی من 295 شد. من از دی ماه دیگه در رو رها کردم و چند روز قبل کنکور جامعه شناسی، فلسفه و منطق  سه سال رو یکجا تموم کردم. 

پس شما هم میتونید و بیشتر از من وقت دارید. چون دیگه آخرای درس خوندنه، کتاب زرد اختصاصی که مختص کنکورهای 6 سال قبل هست رو حل کنید. 

بوی وانیل... بوی گردن نوزاد🥰
منم انسانیم فقط تا الان روانشناسی و اقتصاد و فلسفه و منطق رو خوندم  هیچی نخوندم اصلا همین چند ...

هربیت خوبه ؟عربی بزن 

ادبیات بخون 

دینی بخون 

ریاضی چندتا مبحث اسونشو بخون ایشالله قبولی 

هربیت خوبه ؟عربی بزن  ادبیات بخون  دینی بخون  ریاضی چندتا مبحث اسونشو بخون ایشالله ...

عربی فکر میکردم میتونم بزنم ولی امروز تستاشو نگاه کردم کلا ناامید شدم گذاشتمش کنار

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)