اگه رشته خوبی انتخاب کنی نگران نباش بشین حداقل عمومیا رو بخون چون تو رتبت تاثیر داره
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
بهترین کاری که الان میتونی بکنی اینه که بکوب تست های سال قبل رو بزنی، دستت میاد که کدوم مطالب مهمتره یه دوره اجمالی روی همون ها بکن
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
به خودت بگو این دو هفته سرنوشتت رو مشخص میکنه، خستگی و تنبلی رو بذار واسه بعد آزمون
چشماتو ببند تصور کن دوست داری کجا باشی سال بعد...
ببین می ارزه دو هفته خواب و خوراکت کمتر بشه ولی مدیون خودت نشی؟
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
نه سراسری چطور بخونم قبول شم ؟؟؟بیشترشونو در حد ۴۰ میزنم فرهنگیان میخام
بستگی به تسلط قبلیت داره
من واسه مهندسی سراسری تهران ۹ ماه خالص خوندم از صبح ۷ تا ۲ و نیم شب
من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
چرا عزیزم دو سه تا درس مونده که نخوندم ولی اکثر تستایی که میزنم اشتباهن چیکار کنم ؟
پس اوکی هست. راز قبولی من فقط سه درس ریاضی، عربی عمومی و عربی تخصصی بود. رتبه ی من 295 شد. من از دی ماه دیگه در رو رها کردم و چند روز قبل کنکور جامعه شناسی، فلسفه و منطق سه سال رو یکجا تموم کردم.
پس شما هم میتونید و بیشتر از من وقت دارید. چون دیگه آخرای درس خوندنه، کتاب زرد اختصاصی که مختص کنکورهای 6 سال قبل هست رو حل کنید.