2777
2789
عنوان

بیاین بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 67 پست

خب چه کاری بود دو تا تاپیک   به نظر من که دوختش عالیه فقط یکم پارچه و انتخاب رنگش به سلیقه من نمیخوره که اونم چون من سلیقه ندارم مهم نیست  یه کمربند خوشگل واسش بگیر

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب چی

راجب=راجع به

ببخشید من رو دستور زبان حساسم😊😘

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

@پلاستوفوم   تاپیک قبلمو بیبین

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
اره خوب بود

به اندامم میومد؟مشکلی نداشت؟

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

خوشگل و شیکه،مبارکت باشه

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
خیلی بهت میومد ...👍👍👍👌👌

واقعااا؟خوشکله؟

اره خوشگله مبارکت باشه عزیزم

مرررررسی😘😘

به اندامم میومد؟مشکلی نداشت؟

نه من خیاطم ایراد اندامی نداشت خوش دوخت تمیز شیک عالی و درجه یک👌👌👌

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
یبار به یه پسره گفتی راستی میخواستم ادامه جمله رو بنویسم گفت اره😐 یهو یادم‌اومد

چی میگی؟