2777
2789

مثلا حدیث کسا رو چه جوری بخونم؟

یا ذکر بسم الله الرحمان الرحیم

تو رو خدا اگه حاجت روا شدید کمکم کنید

ماچ بهتون

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
مییشع منو لایک کنی اگه گزاشتن منم بیام بخونم خیلی بهش احتیاج دارم

باشه جآن🙈

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدیث کسا رو که چله میگیرین 

ختم بسم الله هم چله میگیرن

حاجتت چیه؟

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

کسی نمیتونه بگه ک این دعا چند روزه جواب میده اونو خدا میدونه

بستگی به خودت داره

گناه نکردن خیلی مهمه مخصوصا گناه زبانی(دروغ..غیبت..تهمت..رنجوندن کسی...و...)

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
حدیث کسا رو که چله میگیرین  ختم بسم الله هم چله میگیرن حاجتت چیه؟

می‌خوام بابام یه خونه ای رو تو مشهد بفروشه😖یه هفته الی ده روز وقت هست

کسی نمیتونه بگه ک این دعا چند روزه جواب میده اونو خدا میدونه بستگی به خودت داره گناه نکردن خیلی مه ...

اخه ما عجله داریم چون پولش رو نیاز داریم

اونجا روم نشد بهت بگم راجب زندگیم هرچی ب ذهنت میاد بگو لطفا❤️😘

قربونت من حس ششم نیستم که🥺

چرا روت نشد☹

خجالت کشیدم💔 پس چی هستی😞

یه آدم خیلی معمولی جآن🌿

حالا نمیشه بمنم بگی😢

اخه نیستم،خودم کلی مشکل دارم😂

حالا اگه اصرار داری سوالتو بگو

من مثل یه ادم معمووووولی میگم