الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گوجه رو رنده می کنی یا ریز خورد می کنی تو روغن سرخش می کنی نمک و زعفرون میزنی بهش بعد برنج به ...
من دمی گوجه پیاز نگینی خورد میکنم روغن یه خورده زیاد میریزم تفت میدم از قبل پوست گوجه هام رو گرفتم و نگینی خورد کردم پیازم سبک شد و طلای گوجه هارو میریزم بعد نمک و زردچوبه و پودر لیمو عمانی و فلفل و دارچین کم میزنم می زارم گوجه نرم بشه بعد سه لیوان آب می ریزم روش، آب جوش اومد دو لیوان برنج ایرانی می ریزم و می زارم مث کته آبش که خورده شد جمعش میکنم وسط قابلمه کنارش یه خورده روغن میریزم می زارم دم بکشه با سالاد شیرازی و ماست خیار(خیار رنده میزنم با یه پیاز رنده میزنم یه کوچولو نمک یه قاشق مربا خوری آبلیمو و یه خورده نعنا خشک یا پونه با ماست قاطی کن) عالیییییی میشه
گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63 گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم