2777
2789
سرگنجشگی چی هس‌؟غذاهام تکراریه تازه هم عروسی کردم واقعاموندم چکارکنم

کله گنجشکی.گوشت چرخی ادویه بزن .قلقلی ریز کن بعد سرخ کن حالا یاباگوجه رنده شده بزار بپزه یا میتونی کنار سیب زمینی سرخ شده بخورین

زندگی کمی مهربان باش😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوجه رو رنده می کنی یا ریز خورد می کنی تو روغن سرخش می کنی نمک و زعفرون میزنی بهش  بعد برنج به ...

این سری یکمم سیب زمینی نگینی کن توش سرخ کن ببین چه محشری میشه

البته پیاز داغم بریز

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
گوجه رو رنده می کنی یا ریز خورد می کنی تو روغن سرخش می کنی نمک و زعفرون میزنی بهش  بعد برنج به ...

من دمی گوجه پیاز نگینی خورد میکنم روغن یه خورده زیاد میریزم تفت میدم از قبل پوست گوجه هام رو گرفتم و نگینی خورد کردم پیازم سبک شد و طلای گوجه هارو میریزم بعد نمک و زردچوبه و پودر لیمو عمانی و فلفل و دارچین کم میزنم می زارم گوجه نرم بشه بعد سه لیوان آب می ریزم روش، آب جوش اومد دو لیوان برنج ایرانی می ریزم و می زارم مث کته آبش که خورده شد جمعش میکنم وسط قابلمه کنارش یه خورده روغن میریزم می زارم دم بکشه با سالاد شیرازی و ماست خیار(خیار رنده میزنم با یه پیاز رنده میزنم یه کوچولو نمک یه قاشق مربا خوری آبلیمو و یه خورده نعنا خشک یا پونه با ماست قاطی کن) عالیییییی میشه

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
این سری یکمم سیب زمینی نگینی کن توش سرخ کن ببین چه محشری میشه

خب اون میشه استانبولی 😞 من فعلا به سیب زمینی گوشت ویار شدید دارم 😁 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

خب اون میشه استامبولی 😞 من فعلا به سیب زمینی گوشت ویار شدید دارم 😁 

استانبولی که با رب و گوشت چرخ کردست‌

حامله ای؟؟

بهت حق میدم من نه ماه تمام لب به گوشت و مرغ نزدم 

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
استانبولی که با رب و گوشت چرخ کردست‌ حامله ای؟؟ بهت حق میدم من نه ماه تمام لب به گوشت و مرغ نزدم&n ...

نه ما با سیب زمینی و گوجه درست می کنیم 

بعضی اوقاتم گوشت میریزیم 

بله خیلی بده هیچی نمیشه خورد 😞 مخصوصا با یه شوهر بد غذا ک همیشه باید گوشت بخوره، 🥴

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مرسی گلم

هرچی گوجه زیادتر باشه دمی گوجه خوشمزه تر میشه 

حتما بزار چند دقیقه گوجه ها خوب بپزه با شعله متوسط سر قابلمه هم بزار اما مواظب باش نسوزه

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم