خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی یه رم بخری کل اطلاعات گوشیتو واردش کنی که برات میمونه همیشه من گوشیم ۱۰هزار عکس داشتم و باید یه کاریش میکردن که گفتن عکسا ممکنه بپره و منم عکسامو میخواستم یه رم مخصوص بود که دقیقا نمیدونم چی بود کل اطلاعاتمو تو اون زدن برام
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اگه میخای پاک بشه اپل ایدی رو رو گوشیت دریت کنی و برو تو تنظیمات اپل ایدی همه چیو پاک کن
واضح تر توضیح میدی من اطلاعی ندارم توضیح بیشتر میدی لطفا
الان بهت میگم برو تو تنظیمات گوشیت