2777
2789
عنوان

کاش تو مامانم بودی!

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 80 پست

شده بهم بگن ولی نشده از داشتن مامان و بابام پشیمون شم اونام سواد آنچنانی ندارن و پول اینام همینطور.. فقط یه برهه تو بلوغ. فکرم مشغول شد چرا مامان بابای من با مامان بابای فلانی فرق دارن؟ و ب این نتیجه رسیدم حتما این بهترين کاری بود ک خدا میشد برام بکنه. 

35 هم دیر نیست واسه ازدواج و بچه دار شدن ولی واقع بینانه بهتره زودتر این اتفاق ها بیفته برات تا ذوقت کور نشده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

من برعکس عاشق مامانم بودم و چون خونه دار بود خیلی خوشحال بودم وقتی نوجوان شدم مامانم رفت سرکار و من خیلی تنها شدم و ضربه خوردم واسه همین اگ یه روز مادر شم دوس دارم فقط خونه باشم 

چقدر ادما متفاوتن

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ...بچه برادر شوهرم  اخه مامانش رفت ..منم خیلی باهاش مهربون بودم همیشه میگفت کاش تو مامانم بودی و به همه دوستاش جلو مدرسه که میرفتم دنبالش میگفت بچه ها این مامانمه..

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
قبول دارم حرفت رو ولی یه آرزوی کودکی بود  فکر می کردم بزرگ میشم و یه مامان درجه یک میشم ولی ف ...

ببین عزیزم من تو سن پایین ازدواج کردم البته با عشق..وقتی میگفتن بچه دستو پام میلرزید میگفتمم تورو خدااا حرفشو نزنید بعد چهار سال دیگه همه میگفتن من نازام اصلا نمیتومستم قبول کنم یه بچه بغل کنم ولی وقتی یهوو اومد اصن دیگه اون ادم سابق نشدم الان همه زندگیم شده اون بچه که نمیخواستمش

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

دختر یکی از دوستانمون که عراق زندگی میکنن گفت، میگفت خوش به حال یکتا که تو مامانشی، کاش مامان منم به حرفم گوش میداد ولی از مامانم میترسم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
تا دلت بخواد دختر خواهر شوهرم میگه بهم همیشه حتی جلوی مامانش

چند نمونه مامان این مدلی دیدم، عین خیالشون هم نیست وقتی میشنون. انگار به دنیا اومدن که عروسی کنن، بچه آوردن که عقب نمونن و کلا توو حال خودشونن

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖
کمال طلبی خیلی بده  من خیلی باهاش جنگیدم تو زندگیم که نیاز نیست همه چیز زندگیم کامل و بی نقص ب ...

واقعا حرفت درسته هر چی آدم بیش تر فکر می کنه باعث تولد یه موجود که میشم مسئولم در برابرش، قبول مسئولیت برای آدم سخت تره

به نظرم مرغ همسایه غازه  فکر کنم اکثر بچه ها همین فکر رو دارن

جز دو سه سالی از نوجوانی من هیچ مامانی رو بجای مامان خودم نمی خواستم. مادرم رو دوست دارم

دلم می خواست از مادرم، مادر موفق تری باشم و حس مثبت تری به فرزندم منتقل کنم. تا ۳۵ سالگی که به مجردی گذشت...

خوب سنی نداری که ازدواج میکنی و مادر میشی ان شالله

پنجاه درصدش خودمم. بچه ای از پدری داشته باشم که دوست داشتنی نباشه براش، اونم شکست هست... مورد مناسبی باید باشه که آدم ازدواج کنه. اشتباه انتخاب کردن، باعث تولد بچه گرفتار و در دام افتاده میشه

اره بچه منم مامانم وبیشترازمن دوست داره هرکی ام دست بزنه ب مامانم انقدجیغ میزنه ک ینی مال منه نزدیکش ...

کاش مادر بزرگمم من رو خیلی دوست داشت 🤣 ولی خاله ام رو بیشتر دوست داشت... بین مامان و مادربزرگ زیاد فرقی نیست. خدا هر دو رو برای آدما نگه داره