2777
2789
عنوان

کاش تو مامانم بودی!

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرض تاسف بچه ها به مادری که موهاشو بلوند کنه و رژ و لاک خوشگل بزنه افتخار میکنن. منم که همچین ویژ ...

والا من خودمم ساده می گردم. 

ربطی به اینی که نوشتی نداره. برمی گرده به اخلاق و سواد آدم و اینکه توانایی جواب سوال بچه رو دادن داشته باشی یا نه، براش وقت بذاره یا نه....

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖
دختر دایی منم ۳۹ سالشه ازدواج نکرده و میگه حوصله بچه ندارم داره کیف دنیا رو میکنه همه متاهلای فامیل ...

قبول دارم حرفت رو

ولی یه آرزوی کودکی بود 

فکر می کردم بزرگ میشم و یه مامان درجه یک میشم ولی فکر کنم بزرگترین لطفی که با توجه به شرایط زندگیم به بچه ام تا الان کردم، به دنیا نیاوردنش هست... چون نه مورد خوبی سراغم اومد... و نه به لحاظ اقتصادی توان مالی خوبی داشتم

الانم دیر نشده ازدواج کن مادر شو.منم به مادرم میگفنم کاش معلمم بودی اما با دنیا عوضش نمیکردم از معلم ...

سر نخواستنم دعواست... نمی دونم چرا فقط بچه ها من رو دوست دارند 🤣

من که متدرم چه سواد داشته باشه چه نه با دنیا عوضش نمیکنم عاشقشم بنظرم مادر بودن به این چیزا نیست&nbs ...

👌👌💖💖💖

کاش مامان من موقعی بچه دار شده بود که بچه می خواست، هنوزم که هنوزه افسوس می خوره زود بچه دار شد و چیزی از زندگی نفهمید

بچه ها باطن کار رو میبینن ومهربونیو درک میکننو بزرگترا ظاهر کارا به خاطر همینه شاید 

همیشه کوچکترها جذبم میشن 

نمی دونم چه حکمتی هست.... 

خواستگار بزرگتر از خودم یا حداقل همسن خودم که مناسب باشه هیچ وقت نداشتم

صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش می دادم می گفتن واقعا برای بچه دار شدن باید به لحاظ روحی و... آماده بود

من فک کنم هیچوقت امادگی پیدا نکنم...الان به ساله دارم کتاب میخونم درموردش...ولی تعارشات درونبم حس میکنم زیاده...

یه طرف یه زن مستقل و اجتماعی و فعال هست و یه طرفم یه زنی ک مادر بشه و چند سالی نره سرکار و مهمونی ...

اصلن بهش فک میکنم استرس میگیرم

نه هیچ بچه ای حق نداره اینطوری بگه یا اینطوری فک کنه  شما به قول خودتون بزرگسالید چه ربطی به م ...

امیدوارم تووی سنی بچه دار بشید که به لحاظ روحی آماده باشید و جبر اطرافیان و یا فرزندی ناخواسته باعث مادر شدنتون نشده باشه 

یکی از ویژگی های کودکی من این بود که حس می کردم مامانم دوستم نداره. یکی از دلایلش رو الان می فهمم از اینکه در سن کم بچه دار شده بود ناراحت بود و رنجیده خاطر و کلا ازدواجش رو مانع تجربه شاد از زندگی می دید