2777
2789
عنوان

#ازادی😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 54 پست
اره تاپیک کنکور زدم گفتم نمکی خیر ندیده

نه برا اون نیست حتما یکی برات یه جایی گزارش زده

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو اون تاپیکه هبچی نبود جز مشکلات کنکورو شماره ک برین پیام بدین بعدم گفتم خیر ندیده دیگ هیچی نگف ...

😂😂😂اخه شماره اینجا ممنوعه 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
دیگه چی میخواستی بگی😂😂

حتما میخاسته فوهشم بده😂😂😂😂😂

خودتم بزودی تعلیق شی بیام استقالت😏

ناراحت نشی ها شوخی می کنم  کاربر خوبی هستی احتمالا برات گزارش زدن

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
توچندتا کاربری داری مگهههه

نمیدونم والا 😂 خیلی نمیدونم دقیقا چن تاش ترکیده چن تاش فعاله 

کی مال ابجیمه یکی با شماره دوستمه یکی با شماره اون یکی دوستمه بکی هم این ک فعاله😐 بقیشو گفتم بترکونن گیج نشم😂

😂😂😂وای خیلی حال بدیه منم هنوز بخاطر کاربریم دپرسم😔

تو کی ترکیدی براچی ترکیدی کدوم کاربری؟