سلام...میگم من16سالمه از13سالگی یه خواستگار سمج داشتم که هنوز سفت و سخت منو میخاد خودشم24سال اینا هست راستش زیاد همچینم عاشقش نیستماا ولی مامانم میگه اهل دود دم نیست باخداستو فلان...خلاصه کسی هست بین دوستان تجربه ازدواج تو سن کم رو داشته باشه؟؟بدجوری تو دوراهیم😐مامانم میکه خیلی پسر خوبیه پسر خوب کم پیدا میشه مثل این موندم چیکار کنم😢😢بحث یه عمر زندگیه 😣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
عزیزم برای شما خیلی زوده که بخوای از الان درگیر زندگی متاهلی بشی. در حال حاضر اولویت برای شما درس خوندنه. انشالله در آینده موقعیت های خیلی بهتر از این سراغت میاد.