2777
2789
عنوان

اونایی که تو سن کم ازدواج کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 165 پست

اخه  ۱۶ سالگی‌و ازدواج.من ۱۷ سالمه.

به نظرم یه دختر۱۶سالگی هنوز خیلی بچست که ازمسئولیتای ازدواج و زندگی زناشویی سردربیاره

مطمئن باش الان‌که ازدواج کنی بعدکه بزرگترشدی رفتی داشنگاه چندتاادم بهتردیدی باخودت میگی‌کاش بااین ازدواج نکرده بودم و نظرت راجب شوهرت عوض میشه.

اسی ببخش بزار ب منم کمک کنن

فرض کنین ۳ ماه و نیم پیش اخرین نزدیکی بوده

ماه اول شروع به نصرف قرص روکین برای کیستم کردم سر موعد هم پریود شدم و ۴ هفته لکه بینی

ماه دوم قرصا رو قط کردم  سر موعد پریود ولی فقط دو روز طول کشید

ماه سوم بازم سر موعد پریود و بیبی چک هم منفی

احتمال بارداری هست؟

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که تصمیمتو گرفتی نظر سنجیت برای چیه آخه؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

به نظر من ازدواج نکن من خودم ۱۷ سالگی ازدواج کردم الان ۲۷ سالمه درسمو خوندم الحمدلله تو زندگیمم خوشبختم ولی خیلی زود خودمو درگیر مشکلات و زندگی زناشویی کردم باید کمه کم پنج سال بعدش ازدواج میکردم تو اون دورانی که همه دوستام فقط فکر خوشگذرونی بودن من تو فکر قسط عقب افتاده و شام چی بپزم بودم ضمن اینکه عقل الانمم نداشتم واسه هرچیزی زود ناراحت میشدم و نمیتونستم عاقلانه تصمیم بگیرم

رسمه

شما این رسم رو قبول نکن...ببین عقلت چی میگه؟؟

من همسن خودت هستم عزیزم❤

به فکر درست باش..هیچی مهمتر هز  درست نبست...تصمیم اشتباه نگیر که بعدا پشیمون بشی..زندگی بالا و پایینهای زیادی داره..نذار زندگیت رو ازت بگیرن.....فقط و فقط روی درست تمرکز کن.....

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
نه چرا اشتباه؟؟ من ده سالگی ازدواج کردم الانم بعد از چندین سال خوشبختترین زن دنیام. فوق دکترامو امسا ...

سلام‌ دکتر✋✋✋✋✋ دانشگاه استنفورد🐒🐒😂😂😂

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
خودت گول نزن عزیزم به کسی هم توصیه نکن نه بچگی کردی نه جوونی  به سبک انتخابی شما میگن از غور ...

😂😂😂😂شما مختاری هر جوری که دلت خواست فکر کنی نه من تو زندگی توام نه تو توی زندگی من پس بیاید تجربه های بد خودمون و به بقیه ام نسبت ندیم😊

آره منم داشتم به همين فكر ميكردم كه پسره چطور به بچه١٣ساله نظر داشته!!!!

آخه پسر خیلی خووووووبیه و اهل دود و دم نیست و پاکه اما چشمش دنبال رابطه جنسی با بچه ۱۳ ساله است

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
وااای ترو خدا اینکارو نکن خیلی پشیمون میشی هنو سنی نداری من 13 سالگی ازدواج کردم هر دقیقه و هر ثانیه ...

دقیقا منم همینو میگم 

طرف مقابلت بهترین ادم دنیا هم باشه ولی تو باید تو سن نوجوونی بگردی و خوشی کنی

ازدواج خوب خوبه واقعا ولی تو زمان خودش

آسیاب به نوبت 👍

_آبنبات هستم_
قابل توجه کسایی که میگن درس و شاغل استارتر عزیز من خودم تو سن 17 سالگی ازدواج کردم الان 20 ساله هستم ...

شما احتمالا به بالا وصلی که هم درس میخونی هم تو بیست سالگی شاغلی. الان واسه فارغ التحصیلاشم به زور کار گیر میاد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀