2789

من بعد ازدواجم رابطم با دوستام خيلى كم شده.فقط يه دوست مجرد دارم كه اونم دوست صميميه.البته مجرد هست ولى ١٠ ساله دوست پسر داره و بخاطر شرايط مالى هنوز نتونستن ازدواج كنن.اين دوستم هم كلا خيلى شوخ و شلوغ و برونگراست.

با وجود همه اينا كلا رابطم باهاش زياد نيست.شايد ٢،٣ ماه يكدفعه هم و ببينيم.چند بار هم با دوست پسرش و شوهرم و دوستاى متاهل ديگمون رفتيم تفريح و پيك نيك

ولى چند هفته پيش اتفاقى افتاد كه از اون روز داره ديوونم ميكنه.ازتون خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.

شوهر من مرد خوبيه خداروشكر و تو اين چهار سال كه ميشناسمش كار خطا ازش نديدم.

چند هفته پيش بايد با شوهرم ميرفتيم جايى و براى اولين بار همين دوستم ستاره كه ازش براتون تعريف كردم هم بايد با ما ميومد.

تو مسير تو ماشين بگو بخند و صحبت از هر درى شد و سه نفرى با هم حرف ميزديم و ميخنديدم.موقع برگشت هم همينطور ولى ديگه احساس كردم شوهرم آدم قبلى نيست.ستاره مثل هميشه شوخى ميكرد ولى شوهرم همش ميخواست شوخى بى ادبى كنه.همش بهم ميگفت فلان چيز و تعريف كن.من تعريف نميكردم خودش ميگفت...منم واسه اينكه جلو دوستم ضايع نشم همون لحظه حالش و نگرفتم و نگفتم تو كى تا حالا اينقدر بانمك شدى من خبر ندارم!

ولى وقتى ستاره پياده شد بلافاصله به شوهرم گفتم اين چه مدل حرف زدن بود و عيب بود و اينا.اونم دست پيش گرفت كه پس نيافته:

من چيزى نگفتم،خودت داشتى تعريف ميكردى!كه اصلا همچين چيزى نبود...

موقع برگشت رفتيم جايى شام بخوريم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بعد ازدواجم با دوستام قطع رابطه کردم‌جز یکی ک‌اونم مجرده ..اصلا جلوشوهرم ن ازش تعریف میکنم ن بدشو میکم کلا درباره اش حرف نمیزتم ک حداقل کنجکاو نشه درموردش ...حاضر نیستم باهاشم جایی برم با شوهرم ...ب هردو هم‌اعتماد دارم ولی بازم نمیخام روشون تو روی هم باز شه

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

ببین همیشه باید مراقب روابط بود نباید با دوس مجرد رفت امد کنین نه که باهم نباشیدا نه تو و دوستتون باهم بیرون برین گاهی ولی با همسر  اشنا کنین کار خوبی نیس

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

عزیزم دقیقا من هم قبلا با دختر خالم که دوستمم میشد میرفتم دقیقا اندازه شما تا دیدم شوهرم داره کم کم راحت میشه باهاش اصلا نمیذاشتم باهم روبه رو بشن وسعی کردم دوچندان کم کنم چون زندگی ادم ارزشش بیشتره حالا اصلا دوست ندارم جز یکی که متاهله ولی اونم باز من احتیاط میکنم اصلا دربارهی روابط واون دوستم باهاش صحبت نمیکنم.میدونی چیه مردها جنبه ندارن اصلللللااااا باید خیلی مواظب بود سریع خر میشن بلانصبت 

مردا جنبه ندارن بهشون اجازه هرکاریو ندید 

واقعا ...ازادی بیش از حد براشون خوب نیس ...من ی کاری کردم شوهرم حتی رفیق مجردم نداره...اصلااا هم اهل رفت و امد با دوست و رفیق و شب نشینی این حرفا نیس ....همون اول بهش گفتم هرجا و هرکاری تفریح و بیرون رفتنی فقط با خانواده

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
واقعا ...ازادی بیش از حد براشون خوب نیس ...من ی کاری کردم شوهرم حتی رفیق مجردم نداره...اصلااا هم اهل ...

درستشم همینه نباید بهشون رو داد چون از اون مرزی که براشون تعیین کردی فراتر میرن

میتونی از من تقلید کنی🙃ولی شک نکن تُ هیچوقت نمیتونی من باشی