2777
2789

عزیزای دل تیروئیدم کم کاره و دوبار آزمایش رو تکرار کردم و TSH ۳۰ بوده!! دکتر زنانم لووتیروکسین ۱۰۰ نوشت و گفت روزی ۲ تا بخور...  دکتر غدد گفت روزی یکبار باید بخوری... بخاطر بارداری و عوارض این کم کاری روی بچه یکم حساس شدم کسی بوده تیروئیدش مثل مال من بوده باشه؟ دوز مصرفش چقدر بوده؟ 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل بارداری ازمایش ندادی ؟برای تیرویید بارداری زیر نظر داخلی باش چون دکتر زنان سر در نمیارن هر دوماه هم ازمایش یده تیرویید شما به جنین اسیب نمیرسونه ولی باید دارو بخوری که خودت دچار مشکل نشی

۳۰ خیلی زیاده 

برا من ۳ بود دکتر غدد یه قرص کامل نوشت خوردم پرکار شد😒 بعد قطع کردم نرمال شد تیروییدم 

قبلش نمیدونستی تیرویید داری؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من باردار نیستم ولی یک دوم قرص میخورم. دوتا زیاده بنظرم. معمولا میگن نصف بخورین بزن تو اینترنت میاد ...

عددی اسی ۳۰ عه ها 

مسلمن باید دوتا بخوره  هرچه سریعتر بیاد پایین

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منظورت۳۰؟فک نکنما خیلی زیاده این حتما حتما یه متخصص غدد خوب پیدا کن برو دکترزنان بیخیال اون اصلا تخصشش این نیس منم داشتم این مشکل تونستی قرص خارجی گیربیار

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
۳۰ خیلی زیاده  برا من ۳ بود دکتر غدد یه قرص کامل نوشت خوردم پرکار شد😒 بعد قطع کردم نرمال شد ت ...

۳ که نرماله عزیزم

رنج نرمالش تا ۵.۳ هس

واسه من ۶.۶ بود و گفتن یکم کم کاره

۳ که نرماله عزیزم رنج نرمالش تا ۵.۳ هس واسه من ۶.۶ بود و گفتن یکم کم کاره

گف برا بارداری باید زیر ۲ باشه 

من تو بارداری ۶ بود  قرص لووکسین ۵۰ میکروگرم هر روز میخوردم عدد tshرسید به 1

اوه داشته پرکار میشده😂

الانم قرص میخوری؟ یا تنظیم شد؟

من باردار نیستم ولی نمیدونم چرا عدد تیروئیدم 6.6  بود

۳ که نرماله عزیزم رنج نرمالش تا ۵.۳ هس واسه من ۶.۶ بود و گفتن یکم کم کاره

نه دیگه بارداری باید تادوباشه رنج نرمالش،منم همیشه یدونه میخوردم پنجشنبه جمعه دوتامیخوردم،البته من قبل بارداریم میخوردم هیچوقت عددش ازیک زیادترنشد