2777
2789

سلام عزیزان 

خانومایی ک تجربه دارین 

سونو ان رو توی چند هفته رفتید؟

اگ هر جنین کیسه اب مجزا داشته باشه یعنی غیر همسان هستن؟

جنسیت بچهاتون رو درست گفتن؟

ازمایش بعد سونو انتی ک برای جنین هست رو انجام دادید؟(همون ک بیشتر برای کسایی ک فامیل هستن انجام میدن)

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم طبیعی باردار شدی دوقلو یا با دارو؟

با دارو عزیزم

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
همسان بودن یا نبودن به جفت بستگی داره نه کیسه

اها اخه یجا خوندم اگ هر کدوم کیسه اب جدا داشته باشه یعنی ناهمسان ان

چندقلوداری گلم

۳ عزیزم

مبارکه گلم طبیعی یا دارو خوردی؟ 

دارو عزیزم

با دارو عزیزم

انشاالله صحیح وسالم به دنیا بیان🥰🥰🥰

وزیر سایه مامان وبابا بزرگ شن

چه دارویی؟

من این ماه لتروزول خوردم

ارزوم دوقلو شه چون لوله هام‌مشکل دارن دوس دارم دوتا بچه داشته باشم

۳ عزیزم

به سلامتی.هفته دوازده سونو ان تی رو رفتم جنییت یکیشونو گفت اونیکیو گفت کوچکه دوهفته بعد میگم که درست بود.آزمایش بعدش هم که میگین واس فامیل نیست و من علاوه بر دوقلوها سر پسرم هم رفتم جواب سونورو میبری تاازت ازمایش بگیرن

به سلامتی.هفته دوازده سونو ان تی رو رفتم جنییت یکیشونو گفت اونیکیو گفت کوچکه دوهفته بعد میگم که درست ...

چجوری شکم دوم دوقلو شد دارو خوردی؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷