2777
2789
عنوان

حقوق کارمندای بانک

263 بازدید | 28 پست

بچه ها.من امشب دوتا تاپیک بی ربط به هم زدم😁

میگم کسی تو آشناهاش یا خودش هست تو بانک قرض الحسنه کار کنه بدونه حقوقشون چقدره حدودا؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به سابقه کار و سمت حدود ۹ تومن تا ۱۲ تومن

از کجا میدونین؟؟؟مطمعنین؟

همسر من جایی کار میکنه که حقوقش ۴ تومنه الان.ولی بانک قرض الحسنه که میدونین دیگه، خصوصیه.امتحان داد و قبول شد.من همش میترسم بره اونجا حقوقش کمتر باشه

از کجا میدونین؟؟؟مطمعنین؟ همسر من جایی کار میکنه که حقوقش ۴ تومنه الان.ولی بانک قرض الحسنه که میدون ...

کدوم بانک، داداش من بانک قرض الحسنه اس حقوقش همینقدر که گفتم و مطمینم بقیه بانک هارو خبر ندارم ، تقریبا همتراز با بانک ملیه و حتی یه مقدار بیشتر 

کدوم بانک، داداش من بانک قرض الحسنه اس حقوقش همینقدر که گفتم و مطمینم بقیه بانک هارو خبر ندارم ، تقر ...

بانک ملی حقوقشون  ومزایاشون با بقیه یکی نیس

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بانک ملی حقوقشون  ومزایاشون با بقیه یکی نیس

تمام بانک ها باهم فرق داره بستگی به تراز اون بانک داره، اون بانک قرض الحسنه مدنظر من حقوقش یکمی بیشتر از بانک ملیه، چون من فامیل های درجه یک خودم هم بانک ملی داریم هم خصوصی واسه همین در جریانم

کدوم بانک، داداش من بانک قرض الحسنه اس حقوقش همینقدر که گفتم و مطمینم بقیه بانک هارو خبر ندارم ، تقر ...

داداش شما کدوم بانکه؟چند ساله اونجاس؟

بانکی که شوهر من قبول شد اسمش قرض الحسنه امیرالمومنینه

همسرم کارمند بانک...البته بستگی ب سابقه ..درجه ی شعبه..و خیلی چیزای دیگه داره

همسر شما کدوم بانک هستن و سابقشون‌چقدره؟؟؟چقدره حقوقشون؟؟البته ببخشین که میپرسم

داداش شما کدوم بانکه؟چند ساله اونجاس؟ بانکی که شوهر من قبول شد اسمش قرض الحسنه امیرالمومنینه

اینجا نمیتونم بگم دوس داشتی توی خصوصی بهت میگم، تازه چندماهه رفته حدود ۹ تومن میگیره، این بانکی که شما میگید من نشنیدم

تمام بانک ها باهم فرق داره بستگی به تراز اون بانک داره، اون بانک قرض الحسنه مدنظر من حقوقش یکمی بیشت ...

منم فامیل تو بانک زیاد دارم.فامیل درجه یک هم تو بانک ملی دارم.ولی سختمه ازشون بپرسم چقدر حقوق میگیرن