2777
2789

ناخنت گیر کرده تو گوشت

همین الان ی کوچولو دستمال بذار زیر ناخنت تا بلند شه  و و تا وقتی ناخنت اندازه کافی رشد کنه این کارو ادانه بده تا عفونت نکنه

از منم اینجوری شده چندسال پیش خیلی اذیت شدم

قـــلــبـمان برای هم 
ن ن مایع زرد میاد ن درد دارم😭

چون درد نداره باکتری یا قارچ نیست  

باتوجه به رنگش که تمایل به زردی داره و درد  یا ترشح مایع غلظ نداره این مشکل دراثر اونیکو لیسیز ایجاد شده  و دوماه الی سه ماه طول میکشه تارفع بشه 

ییعنی جدا شدن ناخن از بستر خودش باعث  ورود هوا به زیر ناخن ها میشه و تغییر رنگ ناخن هم به دلیل ورود هواهست. باید ناخن‌ها رو کوتاه کنی  و به هیچ عنوان زیرش رو تمیز نکنی .   برای بهبودی ۲ تا ۳ ماه صبر کن  اگر این زردی و سفیدی ادامه پیدا کرد  و درد  گرفت یا ترشح مواد غلیظ داشت ، احتمال ابتلا به قارچ ناخن هست 

متولد ۱۳۳۱ هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.