2777
2789

یکی از اقوام نزدیکمون میگه اسمش برای مسکن ملی دراومده ولی نمی تونه هزینه هاش رو بده میگه تو هزینه هاش رو پرداخت کن خونه رو بردار برای خودت میگه تا یک شنبه باید چهل میلیون پرداخت کنی

الان من تو سایت مسکن ملی خوندم که یکی از شرایطش اینه که پنج سال سابقه سکونت توی اون شهر رو داشته باشی در صورتی که میدونم این اقوام ما پنج سال سابقه سکونت تو اون شهر رو نداشته پس چه جوری اسمش دراومده؟

از کجا بفهمم راست میگه؟

❤💙💚💛💜💖💟💗💞💕💓

بهتره از یه مشاور املاک بپرسید

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همینجوری که نمیدن به شما به اسم اونا دراومده ی وقت الان ازتون پول نگیرن بعد بزنن زیرش سر قضیه مسکن مهر پیش اومد دو تا داییام پوا دادن به نام دایی بزرگم بود کشید بالا .به دایی کوچیم گفت پنج میلیون پول دادی بیا اینم پولت 

خب همینجوری که نمیدن به شما به اسم اونا دراومده ی وقت الان ازتون پول نگیرن بعد بزنن زیرش سر قض ...

نه مشکلم اصلا این نیست 

مشکل اینه که چه جوری اسمش دراومده در صورتی که پنج سال سکونت توی اون شهر که یکی از شروط بوده رو نداشته

اصلا چه طوری باور کنم که راست میگه که اسمش دراومده

❤💙💚💛💜💖💟💗💞💕💓

اسی مامانم همچین کاری کرد بعد مجبور شدیم دو سال تو اون شهر زندگی کنیم و تازه طرف گفت باید خونه رو نصفش به نام من بزنی  در حالی که پولی نداده بود

حواست باشه هیچ گربه ایی واسه رضای خدا موش نمی گیره