2777
2789

بزار 

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینو راست میگم تو چهرت زشتی ندیدم تو خیلیم خوبی مهم خودتی که میدونی قشنگی😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

وا اسی حالت خوبه ؟😶

به این خوشگلی 

فقط پوستت یکم مراقبت میخواد تا شاداب بشی

به خودت و موهات برس شیک باش و مرتب 

دهن همه بسته میشه تاپیک یکی مونده به آخرم رو بخون 

شک ندارم به طرز عجیبی خوشگل میشی🤩

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

خوشگلی بخدا به حرف بقیه اهمیت نده....به خودت برس شیک بپوش یکم هم قیافه بگیر برا کسایی که چرت میگن ببین از فردا میان سمتت

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من دیدم یه بار عکس گذاشتی آخه کجا زشتی؟؟؟ این حرفا چیه به این قشنگی باور کن اصلااااا تو فاز الکی گفتن نیستم زشت که نیستی هیچ خوشگل هم هستی عکستم نذار 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

اصلا زشت نیستی ولی اگه انقد اعتماد به نفست پایینه چنتا کار بهت میگم بکنی که بهترین بشی

برا پوستت حتما یه دکتر پوست برو هرکاری میده انجام بده تا صاف و اینه ای بشه

ماسکای خانگی استفاده کن

بینیتم میتونی عمل کنی

یه ارایشم دیگه زیباییتو تکمیل میکنه

ولی در کل خوبی بیس صورتت اصلا زشت نیست

💏"You & me 💕make a wonderful "We