2777
2789

سلام 

خیلی از دستش ناراحت شدم امروز رفتم ابروهامو ههاشور کردم خیلی قشنگ شد امدم شوهرم که دید گفتم خوب شده گفت اره خیلی خوب شده 

بعد ار چند دقیقه گفتم خدایی خوب شده گفت اره خیلی خوب شده گفت دخترای مجردم انجام میدن گفتم اره چطور بگو خواهرمم انجام بده گفتم اون ابروهاش پره قشنگ نمیشه

از این ناراحتم که چهره اون به این چه ربطی داره حالا من کردم اونم بکنه خوب بشه 

اصلا چرا امد اونو گفت حالمو گرفت خورد تو ذوقم

شما بودید چی جواب میدادید 

حتما میگی ابروهاش پره، شوهرت میبینش میترسه، میخواد یه فکری بحالش کنه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای پس تو اگه بیای با یکی مث شوهر من زندگی کنی چی میگی.یکسره پیش خانوادش منو ضایع میکنه میگه شوخیه ولی اصلا به شوخی شباهت نداره همش ضایع میکنه بعدشم اگه ناراحت بشم و بهش بگم میگه خوب کاری کردم زر زیادی نزن

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔