2777
2789

دوستانی که باردارین میشه ازعلایمتون بگین که چه حالتهایی داشتین .یه سالونیمه منتظرم.زیرشکمم سفت شده اشتهام زیادشده ونفخ دارم .تخمدان راست وسینه چپم هرزگاهی تیرمیکشه

عزیزم امیدوارم که باردار باشی 

ولی تو رو خدا اینقد زود منتظر علائم نباشید ، خیلی ها اصلا علائم نداشتن باردار بودن ، خیلیام علائم متفاوتی داشتن و باردار نبودن

بهترین راهش اینه که صبر کنین پریود عقب افتاد بی بی بزنی 

ولی از ته دل از خدا میخوام که شما و همه کسایی که منتظرن باردار بشین 💕

خدایا مواظب پسرم باش   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماماناااااااااااااااالطفاااااااااااااااااااااا😥

من همه علائم پریودی رو داشتم ، که هر لحظه میگفتم الانه که پریودم بیاد . ولی باردار بودم

علائمم تازه از هفته هفتو  هشت شروع شد 

خدایا مواظب پسرم باش   
من همه علائم پریودی رو داشتم ، که هر لحظه میگفتم الانه که پریودم بیاد . ولی باردار بودم علائمم تازه ...

خیلی عذرمیخواما ولی فقط حباب های ریزازواژنم خارج میشه نمیدونم ازعلایم پریودیه یاحاملگی

من علایمم با هر ماه هیچ فرقی نداشت فقط درد سینم خوب میشد پریود میشدم ک اون ماه ادامه پیدا کرد تا چند روز بعد از سقطم ادامه داشت 😔سفتی زیر شکم مخصوصا وقتی ناشتا باشی پاهاتو دراز کنی آروم لمس کنی و دست بکشی کامل مشخصه و این از علایم قطعیش هست 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
علت سقط شدن نی نی تون چی بودگلم

رشد نکرد ساک خالی بود احتمالا پوچ بود 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍