2777
2789
عنوان

ناباروری شوهرم و دردسرمن

410 بازدید | 15 پست

سلام ۷ساله ازدواج کردیم شوهرم ضعیفه دکترا میگن کاشت منم کارمندم و ضعیفم تا مرکز استانم فاصله دارم برای کارای کاشت نمیدونم واقعا چه کنم از طرفیم بدون بچه خستم بدنمم قدرت اون مسائلو نداره صبحام باید برم سرکارچه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای اون دو هفته تا ببینی مثبته یا نه مرخصی ۱۵ روزتو بگیر باقیشم نرخصی زایمان بردار تا استراحت مطلق شی،یا مرخصی استعلاجیم فک کنم بت میدن

حالا چون مطمئن نیستی بگیره یا نه بنطرم اولش از مرخصی یکماهت استفاده کن

میخوای اون دو هفته تا ببینی مثبته یا نه مرخصی ۱۵ روزتو بگیر باقیشم نرخصی زایمان بردار تا استراحت مطل ...

خیلی روحیم خرابه میترسم برم نتیجه نگیرم بدنم خیلی ضعیفه شوهرمم میگه تو نمیتونی تحمل کنی

تا چندمرحله رفتم خیلی سخته مطبا عصربازن تا ۱۲ شب تو مطب بعد ۲ساعت راه تا خونه بعد صبح ساعت ۷ سرکار

يه مدتي تحمل كنيد

تا بگذره

هرچقدر عقب بندازي هم گرونتر ميشه هم سختتر

راهي هست كه بايد بريد

شروع كنيد، خدا بزرگِ

خودم ٨ سال ناباروري و مشكلاتشو داشتم

شروعش سخته

واردش كه ميشي، راحتتر ميگذره

در كل راه سختي هست

يه مدتي تحمل كنيد تا بگذره هرچقدر عقب بندازي هم گرونتر ميشه هم سختتر راهي هست كه بايد بريد ...

من عکس رنگی رفتم سونو داخلی بقیش میگن سوزن باید به خودم‌بزنم‌میشه بگید چه جوره

خیلی روحیم خرابه میترسم برم نتیجه نگیرم بدنم خیلی ضعیفه شوهرمم میگه تو نمیتونی تحمل کنی

اگه روحیت خوب نیس بنظرم اولش روحیتو خوب کن،این دختر دایی منم همینجوری بود همش استرس کل دو هفته همش گریه میکرد اگرم قرار بود بشه استرس کاری کرد ک نمیشد

من عکس رنگی رفتم سونو داخلی بقیش میگن سوزن باید به خودم‌بزنم‌میشه بگید چه جوره

ميخواي اي وي اف يا ميكرو شي؟

اكثرا براي اي وي اف و ميكرو روز دوم يا سوم سيكل سونو ميشي، بهت دارو ميدن، قرص و امپول، بسته به مشكلت

يه سونو هم روز ٧-٩ ميشي كه ببينن اثر داروها چطور بوده

نهايت وقت تخمك كشي ميدن كه يه عمل با بيهوشي هست

و ازمايش و نمونه همسرت

لقاح جنين

منتظر ميموني براي انتقال

داروهاش اصلا چيزهايي نيست كه بخواي بترسي و عقب بكشي

تو مطب و كلينيك ها اينقدر آدمها با شرايط سختتر هستن

حرف زدن باهاشون ديدت رو بازتر ميكنه و دلت رو قويتر

خودم اول راه فكر ميكردم چقدر بدبختم كه وضعم شده اين!!

ولي اين اخريها خيلي نگاهم عوض شده بود

نميگم راحت بود، من قويتر شده بودم