2777
2789

سلام 

من میخوام سهاممو از طریق کارگزاری آگاه بفروشم ولی وارد سامانه نمیشه میزنه کد ملی و شماره تلفن اشتباه است .

یا کلمه عبور اشتباهه 

کلا وارد نمیشه نمیدونم چیکار کنم 

کسی اگه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سهام عدالتو بعد از آزادسازی میشه فروخت از طریق کارگزاری؟؟؟؟پولشو یکجا میده بعد چ مدت،؟

یک جا ۲۲ بهمن میشه.بعد حدود چهل روز واریز میشه ب حساب کارگزاری میتونین درخواست وجه بزنین بگیرین

شک نکن آخرش همونی میشی ک بهش فکر میکنی 👑 
یک جا ۲۲ بهمن میشه.بعد حدود چهل روز واریز میشه ب حساب کارگزاری میتونین درخواست وجه بزنین بگیرین

ن منظورم پول همون ۳۰ درصد

یکجا میدن؟

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎
نمیدونم که یادم نیست

چون مال منم اینطور شد یه چیزی اوایل اومد ثبت کردم نگو بانک کارگزار فروشم شده ناخواسته😏😏شما هم برو کافی نت ببین شاید یه کارگزاری دیگ فروشش رو برداشته

چون مال منم اینطور شد یه چیزی اوایل اومد ثبت کردم نگو بانک کارگزار فروشم شده ناخواسته😏😏شما هم برو ...

آره میرم کافی نت 

بمونه بعد عید غدیر که ۶۰ درصدش و بفروشم

چون مال منم اینطور شد یه چیزی اوایل اومد ثبت کردم نگو بانک کارگزار فروشم شده ناخواسته😏😏شما هم برو ...

شما از چه طریقی فروختی؟

چقد ریختن ؟ چند روز طول کشید؟

شما از چه طریقی فروختی؟ چقد ریختن ؟ چند روز طول کشید؟

والا من اومدم داراییم رو نگاه کنم یه صفحه ای اومد نوشت باید اینو پر کنی بعد بتونی ببینی چقدره داراییت.حالا کارگزاری آگاه میزنم مینویسه شما قبلا کارگزار فروش خود را انتخاب کرده اید پیگیر شدم دیدم بانک شده کارگزار فروشم😏😏😑😑😑اصلا قصد فروشش رو ندارم ولی مثل اینکه زوری ۳۰ درصد رو قراره بفروشه بریزه حسابم فعلا ک هیچ مبلعئ واریز نشده

خیلی‌ممنون.چ کارگزاری بهتره؟درکل بانک بهتره یا کارگزاری؟

نمیشه گفت چه کارگزاری بهتره ولی خب فارابی خیلی شنیدم ازش راضی ان. صد در صد کارگزاری بهتره شما میتونی انتخاب کنی چه سهمایی از سبد سهام عدالتت رو بفروشی ولی اگ بانک برات بفروشه معلوم نیس چه سهمایی رو بفروشه یهو دیدی هر چی سهم با ارزشه داد رفت

نمیشه گفت چه کارگزاری بهتره ولی خب فارابی خیلی شنیدم ازش راضی ان. صد در صد کارگزاری بهتره شما میتونی ...

اهان.ممنون از راهنماییتون.اخه با کارگزاری ام بلد نیستم😰

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎