حدود یه ماهه سهام دی خریدم سودش تا به امروز هفتاد درصد بود نزدیکی های ظهر یه دفعه ریزش کرد و رسید منفی پنج چیکاربکنم فردا هم اینجوری پیش بره مثلا بهترین سهم م بود
باید مثبت شد بفروشیم ریسک هم نکنیم واسه تازه کارها ریسک خوب نیست
باید خرید فروش کنیم
یا الله🤷♂️ (صفحه اختصاصی من) این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
میشه بگین از چند تومن شروع کردین و سودش چجودی محاسبه میشه ؟
میانگین بگین
خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان مرســـی ، اَه
منم همینطوریم سر در هوا مثلا خیرسرم یه سهم قوی خریدم اونم80م
خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️. درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️. درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️. درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍 در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️ در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️ درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️