2777
2789

دوستان آلوچه رو چجور خشک میکنن همینجور میذارن تو آفتاب یا قبلش باید بریزیم تو آب جوش؟؟؟ 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری بلد نیستم؟ 

هسته ش رو در بیار.یه ذره آب بریز و اگه خیلی ترش هست یه مقدار شکر بریز و بپز تا سفت بشه

یا می تونی درسته بندازی با یه ذره آب تو قابلمه و درش رو ببندی تا پوست و گوشتش از هسته ش جدا بشه

فکر کنم آخراش هم که داره سفت میشه،از تو قابلمه می پاچه بیرون.مواظب باش نسوزی یا آشپزخونه رو کثیف نکنه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
بلد نیستم بلدی؟؟؟ 

میتونی باهاش 

مربا

رب

لواشک درست کنی

اگرم میخوای خشکش کنی باید زیرشم هوا بخوره تا کپک نزنه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میتونی باهاش  مربا رب لواشک درست کنی اگرم میخوای خشکش کنی باید زیرشم هوا بخوره تا کپک نزنه

رب چجور درست میشه لطفا توضیح میدی برام

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
چطوری بلد نیستم؟ 

😐ببین من مامانم درست میکنه الوچه و الو زرد و کلا هر میوه ای ک باشه رو با اب میزاره بپزه توشم یکم نبات میریزه ک سردیش کمتر شه بعد ک میوه ها نرم شدن و راحت از هسته جدا میشدن از صافی رد میکنه و دوباره میزاره بجوشن علیظ ک شدن پهن میکنه رو پلاستیک میزاره جلو کولر یا تو افتاب 

گاهی تو لواشکاش رب انار . برگه الو هم میریزه 

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
رب چجور درست میشه لطفا توضیح میدی برام

الو ها رو بشور بریز توقابلمه کمی بهش اب اضافه کن بذار رو گاز تا نرم بشه  بعد وقتی سردشد صافش کن وکمی بهش نمک بزن بزار رو گاز باشعله کم بپزه تا به غلظت رب دربیاد 

به همین روشم میتونی لواشک درست کنی بجای نمک شکر بزن وروی سلفون بریز بزار تو افتاب خشک بشه  البنه یه کم سلفونتو چرب کن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

مربا هم میتونی درست کنی 

الو هارو بریز تو انجوش تا پوستش از گوشت جدا شه بعد یکی یکی پوستشونو بگیر بنداز تو یه ظرف دیگه لابلاش شکر بریز یه روز بزار تو یخچال تا شهد روشو بگیره  بعد بزار خوب بپزه تا کاملا نرم بشه فقط مواظب باش له نشه   یه مربای خوشمزه ومجلسی درمیاد  

برا هرکیلو الو ۷۵۰گرم شکر بریز