بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمدونم چرا کسی نمیفهمه مثلا قبل کنکور میان میگن بچه ها من این رشته برم یا اون رشته؟؟؟؟ چرا نمیفهمید تا کنکور ندادین نتیجه نیومده نمیشه از ده ماه قبلش پیش بینی کرد ک اصلا چی قبول میشید
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
اگه میخای انسانی کنکور بدی بهتره از دبیرستان انسانی بخونی چون درسای پایه مثل منطق داره که باید یا فرمول یاد بگیری اما اگه فقط میخای کنکورتو انسانی بدی و دبیرستان تجربی بخونی حداقل کتاباشو بگیر بخون از آلان چون حجم درسا بالاس
بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید