2777
2789
اهااا اره دیگه ذائقه ها متفاوته.یه خانوم دیگه ام میگفت اینجا ما اصلاا لوبی نمیزنیم فقط کرفس و گوشته. ...

اره بخدا

همه چي ميخوره هااا فقط اين خوشت كرفسو كه من عاشقشم نميخوره زياد بخوره ام كاملا بي ميل ميخورم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورش کرفس اصلا لوبیا نداره  توگوگل ببین منم بی لوبیامیپزم

من هرجا خوردم هر شهری لووبیا داشته.یکی دوتا طیفه رو دیدم که نمیریرن.میگم ذائقه ای هست.ولی اکثراا با لووبیاست.حتی همون رستوران۵ستاره ی بین المللیشم با لوبی

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
خانمهایی که عاشق بادمجون هستید بعد از خوردنش دل درد نمیگیرید ؟ پس چرا به من نمیسازه 

حتما حساسيت داري بهش اخه بادمجون فكر كنم ازوناس كه خيليا بهش حساسيت دارن

من هيچيم نميشه

اره بخدا  همه چي ميخوره هااا فقط اين خوشت كرفسو كه من عاشقشم نميخوره زياد بخوره ام كاملا بي مي ...

واسه خودتون جدا درست کنید خووب حیفه که

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
واسه خودتون جدا درست کنید خووب حیفه که

درست ميكنم ولي دير به دير با سالاد به خوردش ميدم 

از غذا بدشم بياد كنارش سالاد باشه ميخوره😅😅😅

اين قلقشو فقط خودم ميدونم مادرشم نميدونه 😁😁😁

آره ولی خیلیا هم نداشتن ها عزیزکم    

احتمالا یه نفرن.ولی من تنهام باشم غذا درست میکنم.☺یا یه غذا رو واسه دو وعده درست نمیکنم.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
قرمه با نون ازون اصیلاش واای عالیه

❤️جاتون خالی 

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊