2777
2789

عدد ۲ رو به ۳۰۰۰۰۱۲۳۴ ارسال کنید نظر سنجی شبکه خبره ک ایا با اون پروتکل هایناکارامد کنکورارو بگیرن یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودتون کنکوری داشتید که یکسال مداوم صبح تاشب درس خونده به امید کنکورش و الانم هی با این تعویق ها روز به روز داره مضطرب تر میشه

یا پشت کنکوری داشتید که دوساله آیندش مونده رو هوا

هیچ وقت از تعویق کنکور صحبت نمیکردید

فکر میکنید به حرف شمان؟ تا الان چیکار میکردین میشستید میخوندید که اینجور تو هول و ولا نیفتید یه طور ...

مشکل من اصلن درس نیس دوست عزیز  مشکلم بیماری پدر مادرمه درس بود ک مث ادم پشت کنکور میموندم خب چ کاریه

تعویق چی؟

مگه قراره کرونا رو شکست بدیم؟😂😂

همه باید شعور داشته باشن رعایت کنن 

اون بیشعور هایی که رعایت نمیکنن کنکورم ندن می رن تو این بوتیک ها و رستورانها و آرایشگاهها خرابکاری میکنن فرقی نداره

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
اگه خودتون کنکوری داشتید که یکسال مداوم صبح تاشب درس خونده به امید کنکورش و الانم هی با این تعویق ها ...

بنده خودم کنکوریم سال اولمه پدرم پیوند قلبین مادرم هم شیمی در مانی شده هم دیابت داره چرا انقد زود قضاوت میکنید مگه زورتون کردن تو تاپیک نظر بدید خب این جا جامعس هر کس ازاده

همه چی کنکور نیست ... 

ولی تو ایران ظاهراً هست بعدشم بیکاری و سرگردونی تو این اداره و اون اداره واسه مصاحبه و کار آخرشم هیچی ... 

سلامتی مهمتره فکنم

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...

مسلما تا اخر تابستون که شکستش نمیدیم 

پاییز هم وضعیت بدتر میشه نه بهتر 

پس تعویق چرته 

کلا یا باید برگزار بشن یا امسال کنسل بشن 

فک کنم خیلیا دوس ندارن یه سال عقب بیفتن !!!!!

شما نرو 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
همه چی کنکور نیست ...  ولی تو ایران ظاهراً هست بعدشم بیکاری و سرگردونی تو این اداره و اون ادار ...

مشکل من اینه من فروردین پیوند قلب پدرم بخاطر کرونا ک گرفت پس زده شد ما از اسفند خونه ایم منم درسمو خوندم شده به زور مادرم منو میفرسته کهزحمتام به باد نره میترسم برم کرونا بیارم ی چیزیشون بشه من تا اخر عمرم چیکار کنم باورم نمیکنین همه ی بد بختیام تو تاپیکام هست

مسلما تا اخر تابستون که شکستش نمیدیم  پاییز هم وضعیت بدتر میشه نه بهتر  پس تعویق چرته&nb ...

درسته دقیقا ولی برا کشوری که قانون داشته باشه و اجرا بشه ن اینجا 

بحث کنکورا نیستن بحث یک ماه بعدش و امار بالا و درگیر شدن کل مملکته