2777
2789

مدت هاست هر روز میام نی نی سایت و تاپیک ها رو میخونم

امروز دلو زدم به دریا و عضو شدم

چون بغض گلومو گرفته و نمیتونم با هیچکس درد و دل کنم😓

میدونم که اینجا خیلی ها تو شرایط منن و درد منو خوب میفهمن😔

بیاید برای هم دعا کنیم

دو ساله که اقدام کردم برای بچه دار شدن و خبری نیست😢

عاشق بچه م

هر کی بهم میرسه میگه پس کی بچه میاری😖

میگم فعلا شرایطشو نداریم😨

ولی هیچکس از دل من خبر نداره☹️

نزدیک موعد پریودمه😣

دعا کنید این ماه باردار شم

به خدا خسته شدم

هر بار میام به خدا گله کنم یاد اونایی میوفتم که سالها تلاش کردن و بی نتیجه بوده

نمیدونم حکمت خدا چیه

یه سری ها که از بچه بدشون میاد دو تا دو تا میده

منکه از قبل ازدواج عاشق بچه بودم.... 

ببخشید طولانی شد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدا به زودی ی کوچولوی خوشگل بهت میده امیدتو از دست نده،حستو خوب نگه دار و از استرس و ناراح ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت

خیلی تلاش میکنم حتی پیش روانشناس رفتم 

ولی متاسفانه حالم روز به روز داره بدتر میشه

همه میگن بهش فکر نکن

اما واقعا نمیتونم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

ب

ایشالا که دامنت سبز شه به زودی عزیزم

ببخشید شمام تنبلی تخمدان دارید ؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ب ایشالا که دامنت سبز شه به زودی عزیزم ببخشید شمام تنبلی تخمدان دارید ؟

خیلی ممنونم عزیزم❤️

بله البته شدید نیست ولی اضافه وزنم زیاده

خیلی ممنونم عزیزم❤️ بله البته شدید نیست ولی اضافه وزنم زیاده

منم دارم و بسیار نگران اینده مشکلات الانم کمه همش به اینده ام فکر میکنم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
منم دارم و بسیار نگران اینده مشکلات الانم کمه همش به اینده ام فکر میکنم 

نه عزیزم نگران نباش

تنبلی تخمدان اگر هم باعث ناباروری بشه جزو مشکلاتی هست که به راحتی درمان میشه

استرس و اضطراب تاثیر منفیش خیلی بیشتره

من الان هم افسردگی دارم هم اضافه وزن

هم کم تحرکم

تازه هنوز دارم آزمایش های مختلف میدم معلوم نیست خودم و همسرم مشکلات دیگه هم داشته باشیم یانه

خلاصه که راه سختی در پیش داریم

ولی همه و همه ش دست خداست و فقط با خواست خودش به ما بچه میده و اگر نخواد نمیده

پس نگران نباش

فقط انشالله وقتی عروس شدی زود بچه بیار 

ماه های اول بدن به شدت آمادگیش برای باروری بالاست خود جلوگیری هم میتونه مشکلات آدمو بدتر کنه

من اگه به عقب برمیگشتم هرگز بچه دار شدن رو به تعویق نمینداختم

نه عزیزم نگران نباش تنبلی تخمدان اگر هم باعث ناباروری بشه جزو مشکلاتی هست که به راحتی درمان میشه ا ...

چشم ممنون عزیزم