2777
2789
عنوان

چطور ارامش بگیرم

421 بازدید | 31 پست

سلام‌ من مادر ۴۲ ساله هستم که هفنه ۱۶ بارداریمه .بچه ام دختره  .دو دختر ۱۷ و ۱۰ ساله داشتم که خدا این‌سومی  رو گذاشت تو دامنم .تا‌پای تخت سقط رفتم اما نکردم .حال روحی م خرابه . و حال انکه من برای بچه ها و همسرم باید روحیه خودم رو حفظ کنم .همسرم‌ هم ناراحته اما به روش نمی آره .و میگه خوبه  یه بچه دیگه .دوستان ؛ارامشم به هم ریخته .دختر بزرگم امسال کنکور داره .خودم کارمندم و پنج یال دیگه میتونستم با ۲۰ سال سابقه خودم بازنشست کنم .نمیدونم کار درستی کردم بچه رو نگه داشتم یانه .خیلی از خدا دور شده ام .کلا در بزرخ هنوز دست و پا میزنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها بچه ای که تو پیری به دردت میخوره همینه که تو شکمته، اگه سقطش کنی خدا زندگیتو نابود میکنه 

چون جون یه موجود زنده رو کرفتی

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

عزیزم ناشکری نکن منم یه کنکوری دارم یه دختر 13 ساله  ازت یه سال کوچکترم  اگه این اتفاق واسه من می افتاد نگهش میداشتم  20 سال دیگه این بچه خیلی واست دلگرمیه  انشالله خدا بهت سلامتی بده  بتونی از عهدش بر بیای عزیزم

مامان من ۴۵سالگی بچه چهارمشو آورد انقد ناراحت بود ک حد نداره ولی  الان از همه ما بیشتر دوسش دارن😁کار خوبی کردی ان شاالله ک با ب دنیا اومدنش آرامش میگیری ودلت شاد میشه

به نیت 

این بچه تمامِ زندگیتون میشه😁

مامانِ خودم ۳۲سالگی برادرِ کوچیکم رو باردار شد

خیلی ناراحت بود،چون منو و یه برادر بزرگم بودیم و همش میگفت شما دوتا کافی هستین!

دقیقا تا پای سقط هم رفت و اما سقط نکرد!

ولی حالش اصلا خوب نبود و اصلا بچه رو دوست نداشت

تا اینکه به دنیا اومد،الان ۱۱سالشه،هممون برای ضعف میکنیم،اتفاقا میشه ته‌تغاری و چشم و چراغ خونه😉

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕