2777
2789
خب هر دومون عین هم فکر میکنیم خیلیم خوشحالیم همه بچه دار هم بهمون حسودی میکنن بس که آرامش داریم

خوبه. کلی کار نکرده و هدف هست که نرسیدیم بهش بعد بیایم بچه دار شیم و هم از اهداف خودمون بمونیم و هم اون بدبخت رو بکشونیم سمت خواسته های خودمون که چی؟! که عصای پیری بشه؟! برده است مگه!

این کاربری برای دو خواهر است.
خوبه. کلی کار نکرده و هدف هست که نرسیدیم بهش بعد بیایم بچه دار شیم و هم از اهداف خودمون بمونیم و هم ...

واقعا من تا به همع هدفام نرسم بچه نمی خوام . ولی در کل نمی خوام فوقش به خاطر خانواده ها میارم میدمش بزرگش کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا من تا به همع هدفام نرسم بچه نمی خوام . ولی در کل نمی خوام فوقش به خاطر خانواده ها میارم میدمش ...

اشتباه نکن

متنفر می شی از اون بچه ی بدبخت

خانواده ها رو قانع کن

این کاربری برای دو خواهر است.
این حرف زمانی درسته که حتی اگه بچه دار نشدن زندگی شاد و پر انرژی داشته باشن نه اینکه لازمه ی خوشبختی ...

شما واقعا فکر میکنید عامل به دنیا اومدن بچه ها ما و شمایین 

در جریانی خدا کیه؟؟؟

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
اشتباه نکن متنفر می شی از اون بچه ی بدبخت خانواده ها رو قانع کن

دو تا خانواده من فکر می کنن زندگی فقط بچه هس . با اینکه بچه از نظر من زندگی خراب کنه . البته هر کسی یه نظری داره به بقیه یرنخوره 

شما واقعا فکر میکنید عامل به دنیا اومدن بچه ها ما و شمایین  در جریانی خدا کیه؟؟؟

وقتی دو نفر جلوگیری کنن چطور ممکنه بچه دار شد

جلوگیری صحیح

نه با کاندوم پاره و خوردن قرص یک در میون

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
دو تا خانواده من فکر می کنن زندگی فقط بچه هس . با اینکه بچه از نظر من زندگی خراب کنه . البته هر کسی ...

منم موافق شمام

با اومدن بچه پدر مادر تموم میشن

کل زندگی معطوف میشه به بچه و اینده ش

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
وقتی دو نفر جلوگیری کنن چطور ممکنه بچه دار شد جلوگیری صحیح نه با کاندوم پاره و خوردن قرص یک در میو ...

همونجوری که حضرت مریم بی شوهر شد 

من میگم خدا صلاح میدونه یه بچه رو میاره تو این دنیه دست ما نیست که اصلش اگه خدا بخواد با نوک سوزن پیشاب هم میشه باردار شد

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
خوبه. کلی کار نکرده و هدف هست که نرسیدیم بهش بعد بیایم بچه دار شیم و هم از اهداف خودمون بمونیم و هم ...

چند سالتونه شما؟

بله خدا هم در جریانه ولی تا زوجم نخوان خدا نمیاد تو دامنشون بندازه 

شما تا حالا بارداری ناخواسته ندیدی/؟؟

همونجوری که حضرت مریم بی شوهر شد  من میگم خدا صلاح میدونه یه بچه رو میاره تو این دنیه دست ما ن ...

من موافق نیستم...عقاید متفاوته دیگه

واقعا قبول کنید اراده ای ما فوق اراده ما وجود داره که سرنوشت یه انسان دیگه رو دست ما نمیسپره