2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مامانم یاد گرفتم قلاب بافی رو.بقیشم خودم یاد گرفتم.آموزش هم میدم.لینک پیجمو اگه نیخایین بهم پیام ...

اینستا و تلگرام ندارم. هزینه اموزش چقدر

99/9/9تموم آرزوهام برآورده شد😍😍😍😍😍😍😍شکرت خداجونم دوست دارم

سلام ببخشيد توي واتساپ هم اموزش ميدين؟

من چند شبه اينستام بالا نمياد.همينجا يا واتساپ ميشه اموزش بدين؟

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

من هم دلم ميخواد سفارش بدم

هم دلم ميخواد اموزش ببينم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
سلام ببخشيد توي واتساپ هم اموزش ميدين؟ من چند شبه اينستام بالا نمياد.همينجا يا واتساپ ميشه اموزش بد ...

بله آموزش مجازی داریم.فیلم از دستم میگیرم براتون میفرستم

بله آموزش مجازی داریم.فیلم از دستم میگیرم براتون میفرستم

هزينه ي اموزش چنده ؟