2777
2789
عنوان

نظرسنجی+خبر خوب🥳

443 بازدید | 18 پست

قراره کلاس برگزار کنیم برید نظرسنجی و به گزینه دلخواهتون رای بدید... جلسات کاملا رایگانه... کسانی که میخوان مربی باشن بهم درخواست دوستی بدن و بنویسن 😘

تعداد رای : 61
نظرسنجی
نقاشی
13
21%
لاغری و تناسب اندام
30
49%
رمان نویسی و کتاب خوانی
14
22%
شعر و سرود نویسی
4
6%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طراحی نقاشی و تناسب اندام خیلی  ب درد میخورن خدایی بورس ام بزارید😀

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

چطوری ؟

میصه توضیح بدین

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

منم لایک کنید حتماااااا مرسی💕👍😉

.. ❤️Seninle yasamak ne guzel.. 🙈.. ...ممنون میشم واسه خوشبختیمون و ثابت موندن زندگی عاشقانمون ی صلوات مهمونم کنید 🙏💚💛در اوج مغرور بودن مهربان است.. 😌اصلا می‌شود برایش مرد خودمو میگم.. 😎پرسپولیس عشق بی پااایااان🏆❤️
از طریق تاپیک 

خیلی عالیه میشه هر وقت گذاشتید منم تگ کنید

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

فردا اولین جلسه هست میخوای مربی باشی یا کار اموز؟

هزینش رایگانه کاملا یانه؟؟؟