2821
2789
عنوان

جاری بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 22 پست
کاری بهش نداشته باش...تو بحث میکنه یا اظهار نظر چیزی نگو... بالاترین سیاست سکوت سعی کن در مورد خان ...

نه منم با خانواده همسرم خوبم اون ۸ساله عروس این خونست من یه سالو نیم بعد خانواده شوهرم ادمای خوبی هستن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تازه من دیشب رفتم خونه ی یکی از جاریام چون شوهرش عمل کرده بود این زنیکه بیشعور اصلا اهمیت نداد یه کلمه باهام حرف نزد.

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
جاری من مادرشوهرم خیلی دوسش داره و بهش احترام میزاره باز.خیلی تحویلش میگیره مادرشوهرم

نه من مادرشوهرم با ما چهارتا جاری خوبه فقط این لج میکنه که شما بچه منو دوس ندارید 

نه منم با خانواده همسرم خوبم اون ۸ساله عروس این خونست من یه سالو نیم بعد خانواده شوهرم ادمای خوبی هس ...

بدش میاد که بیاد کاری به کارت نداره که داره خودشو حرص میده تو هم که محل نمیدی بیشتر حرص میخوره کافیه دیگه کافی نیست مگر اینکه قصدت این باشه که حرصش ندی اونم میتونی طوری خونه مادرشوهرت بری بیای که جاریت با خبر نشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز