خانما من یه جاری دارم یه مدته با مادرشوهرم اینا قهره بعد میبینه من میرم خونه مادرشوهر بدش میاد منم بهش بی محلی میکنم آدم حسابش نمیکنم با همه دائم درگیره چجوری باهاش رفتار کنم جاری شما هم اینجوریه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تازه من دیشب رفتم خونه ی یکی از جاریام چون شوهرش عمل کرده بود این زنیکه بیشعور اصلا اهمیت نداد یه کلمه باهام حرف نزد.
فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
نه منم با خانواده همسرم خوبم اون ۸ساله عروس این خونست من یه سالو نیم بعد خانواده شوهرم ادمای خوبی هس ...
بدش میاد که بیاد کاری به کارت نداره که داره خودشو حرص میده تو هم که محل نمیدی بیشتر حرص میخوره کافیه دیگه کافی نیست مگر اینکه قصدت این باشه که حرصش ندی اونم میتونی طوری خونه مادرشوهرت بری بیای که جاریت با خبر نشه