2777
2789
عنوان

با خواهر عفریتم چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 158 پست
انقدر تکرار نکنید سرشو میبره حتا به عنوان اصطلاح!  هیچ کس حق نداره سر هیچ کس دیگه رو ببره! مگه ...

حالا مگه متوجه میشن شما هی بگو

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👏👏👏👏👏👏👏  به خدا دلم براش ریش شده طفلک بمیرم الان چه حالی داره تنها بیرون  اونوقت خو ...

اره ب خدا 😢منم خاهر بزرگم جونمونو ب هم میدیم خیلی دعوا میکنیم اما دودقیقه بعد باز حرف میزنیم ازدواج کرده میره شهرستان پیش خانواده شوهرش طاقت نمیارم هر یه ساعت زنگ میزنم حرف بزنیم😢

MDC STUDENT
عزیزم ما هم این دوره و چرخه حیات رو گذروندیم قاعدتا طبق نظر علما ممکنه شما هم علایم اسکیزوفرنی رو نش ...

طعنه زدن خودش نشونه مشکلات روحی است!

من گفتم نزدیک به اسکیزوفرنی است و ببرند دکتر! قطعا نگفتم چون هیچ کس نمیتونه بفهمه به جز متخصص روانپزشکی...

لطف میفرمایید اگر اون کلام نیشدارتون رو برای خودتون نگه دارید!

من خطاب به استارتر گفتم.

یکی از عزیزان ما اینطوری بود و خیلی دیر بیماری تشخیص داده شد.

کاش کسی زودتر به ما گفته بود.

گفتنش فقط یک تلنگره! خود استارتر میدونه که عمل بکنه یا نه‌...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره ب خدا 😢منم خاهر بزرگم جونمونو ب هم میدیم خیلی دعوا میکنیم اما دودقیقه بعد باز حرف میزنیم ازدواج ...

نکنه تو آجیمی 😐  اخه مام همینیم 😢😢

نکنه تو آجیمی 😐  اخه مام همینیم 😢😢

حالا یه سوال دارم اونم باشما همینجوره؟خواهرتون منظورمه اونم هرجاکمک بخواهید دریغ نمیکنه؟شرمنده ببخشیدا 

من امشب شمارو زیادریپلای کردم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حالا یه سوال دارم اونم باشما همینجوره؟خواهرتون منظورمه اونم هرجاکمک بخواهید دریغ نمیکنه؟شرمنده ببخشی ...

عزیزم خواهر من تو سنی نیست الان که بخواد به من کمک کنه  اون به حمایت من نیاز داره نه من به اون  اون الان تو سن حساسیه مرتب هورمونای بدنش به هم میریزه و حساس هست خیلی  من و خانواده ام باید هواشو داشته باشیم تا احساس امنیت کنه نکنه برعکس باشه و بدتر از محیط خونه فراری و متاسفانه دیر یا زود به سمت دوست ناباب کشیده بشه .  خواهش میکنم خانوم🌹

عزیزم مطمعن باش اون همسن و سال توام که اینطوری شده از اول اینطور نبوده اینطوریش کردن خدا میدونه چه ک ...

حرفت خیلی درسته عزیزم اون دختر هم مشکلات خودش رو داره نباید اینجوری قضاوتش کنیم

لبخند بزن اینم میگذره ❄
عزیزم خواهر من تو سنی نیست الان که بخواد به من کمک کنه  اون به حمایت من نیاز داره نه من به اون ...

خواهر من از من دوسال کوچیکتره ولی هنوزم باهم دعوامیکنیم هنوزم باید از هم دور باشم من بیست وهشت سالمه اون بیست وشش درکل خواهرا بزرگتر باشن خوبه من الان خودم همش حسرت میخورم چرا بزرگتر ازخودم کسی نیس 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خواهر من از من دوسال کوچیکتره ولی هنوزم باهم دعوامیکنیم هنوزم باید از هم دور باشم من بیست وهشت سالمه ...

خب فاصله سنیتون زیاد نیست شما تقریبا همسنید .  آره خواهر بزرگتر داشتن خیلی خوبه ولی من به شخصه خوشحالم که خودمم خواهر بزرگترم اینو بیشتر ترجیح میدم  چون من هر دو شو تجربه دارم من فرزند وسطم 

خب فاصله سنیتون زیاد نیست شما تقریبا همسنید .  آره خواهر بزرگتر داشتن خیلی خوبه ولی من به شخصه ...

😊الهی 

خدا خانوادتونو  براتون سالم نگهداره عزیزم