2777
2789
عنوان

سفر کیش کی تجربه داره

7253 بازدید | 43 پست

سلام

سفر کیش کی تجربه دارع؟

سوییت هاش چطوره؟

جاهای تفریحی؟

کجا ها بصرفس

بازار کدوم قیمتا مناسبع؟

هر چیزی ک لازمه بگین ممنون میشم ازتون عشقا

واسه کرونا توروخدا غر نزنید خودم میدونم اما خسته شدم همه ای این چن ماه رو خونه بودم اونم همراه با شوهر...

معلومم نیس کی بره پس باید زندگی عادی کنیم اما با رعاااایت شدید.😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخواستم برم نشد 😞

من چهار سال پیش رفتم پاساژ کلا قیمتاش مناسب 

مراکز تفریحی ام خب زیاد داره بستگی به خودتون داره کدوم دوست داشته باشید برید

ما هتل فانوس بودیم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزيزم اينجا وضعيت قرمزه

تمام تفريحات و اجتماعات و جُنگ ها بسته شده

ما خودمون كه ساكنيم جرات بيرون رفتن نداريم

چطور ريسك همچين سفر پر خطري رو به جون ميخريد

يه نفر كرونايي تو هواپيما باشه بيشتري هارو الوده ميكنه

ما هم خسته شدیم والا!

ولی توی این وضعیت شعور داریم که باید بشینیم تو خونه هامون! دقیقا رعایت شدید یعنی چی؟! هواپیما یکی از آلوده ترین مکان هاست. هتل چی؟! ضد عفونی می کنن؟! رستوران چی؟ با ماسک غذا می خورین؟!

فقط چند لحظه به اون پرستاری که ۱۰ روز بعد به دنیا اومدن بچش رفت زیر خاک فکر کنین... فکر چند لحظه!

عزيزم اينجا وضعيت قرمزه تمام تفريحات و اجتماعات و جُنگ ها بسته شده ما خودمون كه ساكنيم جرات بيرون ...

کاش مردم کمی درک کنن مامالی مهربون... به خدا توی دو ماه گذشته فقط یک بار پامو گذاشتم از خونه بیرون اونم فقط توی ماشین دور زدم! نمی دونم چرا بعضیا اینقدر بی خیالن...