2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم؟

195 بازدید | 7 پست

سلام.

خانواده شوهرم برای برادرشوهرم رفتن خواستگاری.حالا خانواده ی دختره از من و خونوادم درباره خانواده شوهرم تحقیق کردن ما اولش گفتیم از ما نپرسید از بقیه عروساشون بپرسید اما چون با خواهرم دوست بودن و در واقع اشنامون بودن خیلی اصرار کردن ما هم 90 درصد تعریف کردیم از خوبیشون.و یه عیبایی رو هم گفتیم که البته گفتم در کنار این عیب ها در کل خوبن و من مشکلی نداشتم باهاشون.

خلاصه اونا قول دادن که نگن از ما پرسیدن و از ماهم قول گرفتن که ماهم نگیم.

منم این موضوعو به همسرم نگفتم.چون اونا هنوز جواب ندادن و اگه یوقت جواب منفی بدن همسرم شک میکنه که ما بد گفتیم.

اما همش نگرانم اونا لو ندن که از ما پرسیدن و همسرم از پنهانکاری من ناراحت بشه.

با این توضیحات بنظرتون بهش بگم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که حرف بدی نزدی، واقعیت رو گفتی واسه چی باید بترسی و پنهان کاری کنی..

والا کاشکی یکی پیدا شده بود قبل ازدواج خواهرم همه ی واقعیت رو بما گفته بود، الا ن اینقد ب مشکل نمیخوردن

شما که حرف بدی نزدی، واقعیت رو گفتی واسه چی باید بترسی و پنهان کاری کنی.. والا کاشکی یکی پیدا شده ب ...

بله من گفتم مثلا یکی دو ویژگی اینطوری دارن اما من چون خودم با این مسایل مشکلی ندارم و درونگرام برام سخت نبوده اما شما ببینید با این موضوع میتونید کنار بیاین یا نه.