2777
2789

اینو ببینید بچه ها تخیلات یه سندرم سیندرلایی که سرایت میکنه به پرنسس های تو خونه😐
خود فرعون تو مصر انقدر خودشیفته نبوده😂😂😂
.
حالا معلوم نیست تو چه مراسمی گلها رو بغل کرده به مامانش گفته ازم عکس بگیر میخوام یه داستانسرایی کنم با سن مهناز و الناز و ساناز بسوزه
بعد پسره جای گل خریدن کاش یه خونه براتون اجاره میکرد که آسانسور داشته باشه زانوهات ساییده شد بسکه رفتی طبقه سوم و اومدی پایین شهبانو

be your best

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولکن بزار خوش باشن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

فقط ایناکه کادو میگیرن بعد یه لنگشون میره هوا عین فلامینگو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

دلیلی برای دروغ داری؟؟دلیلی برای اثباتش داری؟؟

سرمون.توکارخودمون.باش#  

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

اصلا دوست ندارم این شکلی خودنمایی رابطه ام رو بکنم . اگر واقعا رابطه عاشقانه اس ک باید حریم بینش هم حفظ بشه و برا دونفر باشه ک چ دلیلی داره صغری و کبری و مهناز و شهناز بفهمن ک من ده طبقه رفتم پایین برا گل ؟!؟!؟

اگر دوست نداری نگاه نکن و دنبالشون نکن چون قطعا روی خودت تاثیر میذاره و عصابت خورد میشه

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .