rمtم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 عنوان آی یو آی 313 بازدید | 54 پست سلام دوستای عزیزممن یه بار آی یو آی کردم که نا موفق شد چند روز دیگه میخوام بازم برم انجام بدم اگه کسی بوده که بار دوم موفق شده بیاد دلداری بده لطفا خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن 1399/05/12 | 19:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rمtم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 مشکلت چی بوده؟ دوستم انجام داده باردارشد مشکل اصلی از طرف همسرمه تحرک و مورفولوژیش داغونه خودم پلی کیستیک خفیفم که دکتر گفت مشکلی نیستدوستتون چه مشکلی داشتن؟ خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
rمtم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 خانوما یعنی هیشکی نیست؟؟؟ خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مادرآلاء عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 742 مشکل اصلی از طرف همسرمه تحرک و مورفولوژیش داغونه خودم پلی کیستیک خفیفم که دکتر گفت مشکلی نیست ... تنبلی تخمدان داش..شوهرش بازم کم تحرکی..زن باقرص تخمدوناش زودفعال میشن مشکل مردِالبته اوناهمش چیزای گرم میخوردن...٣ماه فقط گرمیان شاالله این باربارداربشی عزیزمبچه داری؟
rمtم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 تنبلی تخمدان داش..شوهرش بازم کم تحرکی.. زن باقرص تخمدوناش زودفعال میشن مشکل مردِ البته اوناهمش چیز ... آره مشکل مرد خیلی سختهنه عزیزم برا بچه ی اول در تلاشم هنوزدوستتون بار چندم باردار شدن با آی یو ای؟ خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
rمtم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 عزیزم منم این ماه میرم ای و ای انشالله که موفق باشی گلم برات دعا میکنممشکلتون چیه؟ خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مادرآلاء عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 742 آره مشکل مرد خیلی سخته نه عزیزم برا بچه ی اول در تلاشم هنوز دوستتون بار چندم باردار شدن با آی یو ا ... دوم سوم فک کنم.نگران نباش خدای نی نی تودل برو بهت میده😘
khanomhasti عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2342 ببخشید عزینش چقد ؟ و درد داره ؟؟ بعدش باید استراحت مطلق باشیم اخه من کسیو ندارم بمون پیشم ؟؟
khanomhasti عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2342 انشالله که موفق باشی گلم برات دعا میکنم مشکلتون چیه؟ قبلا پرولاکتین خونم بالا بود ۴ ساله اقدامم نمیشه مشکلمون همین عزیزم
rمtم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 دوم سوم فک کنم. نگران نباش خدای نی نی تودل برو بهت میده😘 کاش برا منم این بار بگیره دکتر گفته نگیره باید آی وی اف کنیندعا کن عزیزم برامون خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
khanomhasti عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2342 کاش برا منم این بار بگیره دکتر گفته نگیره باید آی وی اف کنین دعا کن عزیزم برامون ایشالا میگیره دعا میکنم برات منم 😘😘
مادرآلاء عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 742 کاش برا منم این بار بگیره دکتر گفته نگیره باید آی وی اف کنین دعا کن عزیزم برامون فدات شم امیدت ب خداباش استرس ب هیچ وجه نداشته باش..موقه رفتن بگووبخندید...ک خیلی تاثیرداره.
rمtم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2915 ببخشید عزینش چقد ؟ و درد داره ؟؟ بعدش باید استراحت مطلق باشیم اخه من کسیو ندارم بمون پیشم ؟؟ من اردیبهشت انجام دادم که نزدیک ۷۰۰شدنه عزیزم اصلا درد ندارهنگران نباش خدا بزرگه نه استراحت مطلق نمیخواد ولی نباید کارای سنگین کرد خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن