2777
2789

خیلی ممنون میشم اگه بیایید شمام اگه دلتون خواست برای مادر بزرگم که امروز هفتمین روز فوت کرده یه صلوات یا فاتحه بفرستین 🥺🙏

مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍⁦❤️⁩🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به نیت دل شما میخونم شاید دل خودمم آروم بگیره چون نمیشد مراسم بگیریم براش خیلی غریبانه رفت😔😔

مهرنگ۱ هستم کاربر سال ۸۹ 😍⁦❤️⁩🌺عکس پروفایل قبلیمو هم نی نی یار ۵ لطف کرد داد ولی این عکس جدید خیلی شبیهمه😜😅
روحش شاد

ممنونم خدا عزیزانتونو نگه داره

خوندم

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

روحشون شاد براشون فاتحه خوندم با ۱۴ تا صلوات فرستادم.التماس دعا خیلی محتاجم 😔

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
خوندم خدا رحمتشون کنه لطفاشماهم برای حاجت من دعاکنین

ممنونم عزیزم حتما روی چشمم